Snap

even voorstellen....

even een korte voorstelling van wie ik ben en mijn leven.

Wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Linda,40 jaar en kom uit zeeland,een alleenstaande moeder met een dochter van bijna 12jaar. Ik ben single maar heb nog geen behoefte om te daten of me weer te binden in een relatie. Ik vindt het prima zo samen met me dochter. Ik wil eerst genieten van de tijd die ik voor mezelf heb en leuke dingen met me dochter ondernemen. Dit kan van alles zijn,thuis of buitenshuis.

Ik zit niet echt best in elkaar,bij wijze van spreken dan,in 2002 kreeg ik te horen artrose te hebben,Artrose is de meest voorkomende chronische gewrichtsziekte. 1,1 miljoen mensen in Nederland hebben er last van,en ik ben er daar dus een van.

In 2012 kreeg ik wel heel veel last van me gewrichten,vooral in me heupen,dat zijn ze maar eens verder gaan onderzoeken bij de reumatoloog. ik bleek Osteoporose te hebben. Osteoporose betekent letterlijk 'poreus bot'. Het is een aandoening waarbij het bot langzaam steeds meer botmineralen verliest, vooral kalk. Hierdoor wordt het botweefsel steeds minder sterk. Het gevolg is dat de botten niet meer goed tegen een grote belasting kunnen en snel breken,vooral pols en heup) en inzakken van de ruggenwervels. De waarde wordt berekend op 80% bij een gezond iemand en bij mij is dat dus krap 10%.

Ik deelde een woning met me vader,hier is in juni 2013 een einde aan gekomen toen mijn vader verwacht maar toch nog onverwachts is overleden aan de ziekte die hij had. hij had kanker,de vorm die hij had was sarcoom en ze konden niks meer voor hem doen. De laatste maanden heb ik voor hem gezorgd,het was heel pijnlijk om het ziende ogen achter uit te zien gaan. Tot dat ik hem op 16 juni,precies op vaderdag dood op zijn bed heb gevonden. Voor ons een nachtmerrie maar voor hem beter,zijn lijden is op gehouden.

Me moeder is overleden toen ik nog maar 12 jaar was.Dat heeft best een grote inpact op me gehad maar met de jaren heb ik het een plekje kunnen geven.Om nu gelijk al me levensloop te vertellen is wat veel maar mogelijk dat er in volgende blogs wel iets meer van naar voren komt.

Zo...nu weet je iets meer over mij. De rest is voor later(misschien)

Waar over ik ga bloggen? nog geen idee. Ik schrijf via blog.com al een weblog sinds 2010. Er is genoeg om over te schrijven en me dochter zorgt wel voor de nodige leuke momenten om leuk leesvoer aan te leveren.

10 jaar geleden

Welkom aanboord!

10 jaar geleden

nee mijn dochter zit nog in groep 8 van het basisonderwijs. haar laatste jaar dus,volgend jaar mag ze ook naar het voorgezet onderwijs.

10 jaar geleden

Welkom hier!

10 jaar geleden

Welkom en wat een sterke eerste blog!