Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • mama
  • dochter
  • ouderschap

Even voorstellen

Ik zal me even voorstellen, wel zo leuk dat je weet wie ik ben als je mijn blogs leest.

Ik ben Maris, net 24 jaar oud geworden en woon in Almere, waar zowel de stad als ik zijn groot geworden. Ik ben op 21 mei 2010 getrouwd met man Rick en sinds 11 oktober 2010 hebben wij een dochtertje gekregen, Emily. Ik ben een afgestudeerd ICT'er, maar naast het managen van ICT projecten ben ik ook dol op zingen en schrijven. Ik schrijf veel boeken, die ik steeds maar niet afrond, en blog al sinds 2006 op http://www.mcdid.nl. Hier kan je nog meer verhalen lezen over mijn leven, ook mijn leven naast het moeder zijn.

Al vanaf dat ik heel klein ben was mijn droom om jong moeder te worden. Gelukkig deelde mijn man diezelfde droom. Na acht maanden proberen was het ons gelukt, we waren in verwachting van ons eerste kindje. Toen ik ontdekte dat ik zwanger was ben ik gestopt met werken en ben sindsdien thuis. Gelukkig heb ik de luxe om dit te mogen doen, aangezien mijn man genoeg verdient om het gezin te kunnen onderhouden.

Ik geniet dus ook elke dag volop van het leven als moeder en echtgenote zijnde en mag mezelf nu thuisblijfmoeder noemen, wat ik nog altijd een ondergewaardeerd beroep vind. Want eerlijk is eerlijk, ik denk dat ik het af en toe rustiger en makkelijker had toen ik nog op kantoor werkte. Toch kijken mensen me raar aan dat ik niet werk, terwijl ik wel gestudeerd heb. Ach, carrière is niet het belangrijkste in mijn leven, op nummer één staat mijn gezin.

Ik geniet van de ontwikkelingen van mijn dochtertje en vind het leuker dan ik van te voren had verwacht. Op mijn eigen blog wil ik niet alleen maar schrijven over het ouderschap, dus deel graag mijn ervaringen en momenten hier op mamaplaats.nl. Reageren mag altijd, graag zelfs, ik vind het leuk om jullie reacties te lezen.

7 jaar geleden

Veel plezier met bloggen!

7 jaar geleden

Hi, Welkom op Mamaplaats!! Veel plezier met bloggen! Liefs, Redactie MMP

12 jaar geleden

cool! leuke intro heb je geschreven!

12 jaar geleden

Hoi collega! Dank je wel! Ik heb al je blogjes door de tijd heen al wel gelezen, maar niet gereageerd, omdat ik alle verhalen al kende van je eigen blog of van twitter ^_^ Zal in het vervolg laten weten dat ik ze gelezen heb :)