Snap
  • Mama

even terug een dipje...

Er moet mij duidelijk iets van het hart, en dit lijkt me nu het ideale moment , en via een blog!! wie hem leest , zal het weten !

aan iedereen eerst en vooral een goeie avond toegewenst, aan iedereen die mijn blog leest==> dankuwel dat jullie met ons inzitten en zo het verdere verloop van ons piepje verder kunnen volgen. 

ik kruip in mijn bed...naast yfe.. en ik ben bang, angstig, morgen naar huis , ik ben zo blij dat we naar huis mogen en tegelijkertijd ook heel angstig. wie gaat me opvangen als ik het moeilijk heb?? niemand...terwijl de verpleging dit hier wel deed, maar dat komt wel goed, we mogen naar huis en dit maakt me blij ! hoe zal yurre reageren morgen? hij belde deze avond nog met oma haar GSM! hij wilde zijn zusje horen , wat is yurre toch een lieverdje <3. Tijdens de donkerste periode in mijn leven , en ja ik heb al zoveel meegemaakt , leer ik nu echt mijn vrienden kennen..mensen waar ik bergen voor heb verzet , laten plots niets meer horen , mensen waarvan ik dacht dat ze vrienden waren , maken plots ruzie en vinden dat er overdreven wordt..mensen waarvan ik dacht die er altijd zouden staan voor ons..zijn plots nergens te bespeuren...mensen die beloven..maar hun beloftes niet nakomen, mensen die zeggen " als je mij nodig roep maar, ik ga er altijd voor je staan" ==> BULL SHIT!! Mijn grootste verdriet heeft me momenteel veel geleerd , en dat is wie ik werkelijk ben , hoe sterk ik ben , en vooral hoe sterk mijn gezin is , hoe sterk mijn dochter is , hoe ze blijft lachen in de storm en vooral hoe ze danst in de regen , ondanks haar pijn blijft zij mijn zonnebloem , en mijn grootste voorbeeld in sterk zijn , mijn dochter , mijn meisje !! mijn zoontje, mijn yurremans! hij beseft soms wat er gaande is en soms niet , maar wat een sterke jongen , altijd blijven lachen en plezier maken en vandaag belde hij en vroeg hij : "mama , heeft mijn zusje nog veel pijn"? mijn hart brak en ik zei " nee, jongen alles komt wel goed met jou zusje , morgen komen we naar huis en zien jullie elkaar terug". mensen , mensen waar je u hart wil tegen luchten , en nadat je u hart begint te luchten onderbreken ze u: " het komt wel goed hoor" ...precies of ze bedoelen : stop met neuten er over het kan me niks schelen hoe jij u voelt...het is dus echt bewezen , u vrienden leer je kennen wanneer je ze echt nodig hebt...

Bedankt aan bepaalde mensen om nu u werkelijke aard te zien , bedankt om uw masker weg te laten , zo kan ik mijn conclussies trekken. 

voor ik overrompelt wordt met berichten ...dit is in het algemeen ...voel je u aangesproken?? doe er dan iets mee, want je zal u dan waarschijnlijk niet zomaar aangesproken voelen!! 

Ook wil ik nog melden : morgen mogen wij naar huis , graag zouden wij de rust hebben om op onze plooi te komen, wij willen deze week nog geen bezoek ontvangen, dit om yfe te laten recupereren , om yurre de ruimte te geven om zich weer aan te passen , en vooral om even ons gezin de tijd te geven die we nodig hebben, dit geld echt voor iedereen , familie en vrienden. we hopen echt op jullie begrip.

6 jaar geleden

Wat slim om in je blog te melden dat je rust wil vanaf morgen. Dat als eerste. Heb een beetje vertrouwen in jezelf. het gaat wel goed komen met een boel dingen. Dan bedoel ik niet dat alles goed komt met je dochter, daar kan ik niet over zeggen want ik ben geen medicus. Wel zal je merken denk ik dat je aan kleine dingen gaat merken hoe ze zich voelt. Moeder instinkt zeg maar. Wij mogen een zoon opvoeden die op een andere manier speciaal is. Ook dat leer je en groei je in mee. Goed autisme is iets totaal anders dat geef ik toe maar iedere ouder met een kind die anders is en meer zorgen heeft dan gebruikelijk past zich aan. Als je het gevoel krijgt dat het teveel gaat worden vraag dan bijtijds om hulp of lucht bijtijds je hart. Zoek ook iets waar je plezier in hebt en wat je makkelijk kunt doen. Heel veel sterkte deze onzekere tijd. Het gaat rustiger worden en "goed komen" in de (verre) toekomst

6 jaar geleden

Joyce ik wens jullie een goede thuiskomst en inderdaad de rust zullen jullie nodig hebben , groot gelijk dat je vraagd voor géén bezoek nog want yfeke heeft je volledige aandacht nodig en je zoontje ook want voor hem moet dat ook verschrikkelijk zijn mama weg in het ziekenhuis zo ver met zusje, Het allerbeste toegewenst meiske en echt uit de grond van mijn hart hoop ik nu op een vlugge beslissing wat ze gaan doen met yfeke haar hartje die plots stopt of daalt dat de chip kan goede registratie's maken zodat deze nachtmerrie ne keer op zijn eind komt hé xxx