Snap
  • Mama
  • Momlife
  • mamblogger
  • Instamom
  • Lifewith3
  • Shannonmomofchaos

Even (opnieuw) voorstellen!

Eventjes opnieuw voorstellen..

Aangezien ik wat nieuwe volgers heb en dagelijks lieve berichten in mijn inbox verschijnen wil ik mijzelf en mijn gezinnetje even (opnieuw) voorstellen. Daaaaaar gaat ie;

Ik ben Shannon, voluit; Shannon Maria Elisabeth Vos (binnenkort de De Vree? 💍) klinkt leuk hè? Ik ben 27 jaar oud en ik woon samen met mijn partner Dennis(31) en onze 3 kinderen in een klein, schattig stadje! Ik ben een iets te georganiseerde huismama, klinkt saai hè? Geloof me, dat is het niet! Met 3 kindjes is het het leven alles behalve saai, het is gezellig, druk en soms stressvol. Ik ben sinds kort gaan schrijven over mijn ‘momlife’ omdat ik het fijn vind om van me af te schrijven maar ook omdat ik merk dat mijn volgers het leuk vinden om mijn blog te lezen. Wil je meer weten over mij? Vraag het gerust!

De kids..

We beginnen met de oudste; Kíra. Kíra is een lief, zorgzaam meisje van 5 jaar oud (22-10-2014). Ze is een dame met pit (soms iets teveel) maar erg zorgzaam en lief voor haar broertje en zusje. Ze klets het liefste de hele dag en knutselen is echt haar ding, het liefste maakt ze voor iedereen wat. Zo lief! Ook stelt ze gekste vragen waar ik soms geen antwoord op durf te geven of niet weet hoe ik moet antwoorden (hihi).

Hailey, Hailey (17-11-2018)is een ondeugende maar vooral ondernemer dreumes van 18,5mnd oud. Ze is heel erg ondeugend, zo ondeugend dat wij vaak stiekem heel hard moeten lachen of juist wel kunnen janken van de streken die ze uithaalt. ( denk dat ze dat van haar vader heeft trouwens). Ze is niet alleen ondeugend hoor, de is namelijk ook ontzettend lief en door haar onderneming een hele goede slaper.

Jason (27-11-2019)is de jongste, ( ook de laatste? Een gevoelig onderwerp waar ik ooit eens n keer een blog over zal schrijven wanneer ik er klaar voor ben) . Jason is een vrolijke kerel van 6 maandjes oud. Deze kerel kan alleen maar lachen, ik vraag me soms echt af hoe dan? Niet gek, zijn papa is eigenlijk ook altijd vrolijk ( als er eten is).

Het zijn 3 hele leuke kindjes, die ieder hun eigen ik zijn en eigenlijk niet met elkaar kunt vergelijken(zoals je eigenlijk met geen een kindje kunt doen). Het is thuis liefdevol en gezellig maar druk. Wil je meer weten en of zien? Wij zijn heel actief op instagram! Je kunt ons volgen op; www.instagram.com/Shannonmomofchaos

Liefs!