Snap

Even nog beter voorstellen

Ik heb al eerder wat verteld over mij, maar ik zal even uitleggen hoe ik tienermoeder ben geworden. Hoe het toen was en en nu!

Op 18jarige leeftijd was ik afgestudeerd voor pedagogisch  medewerker en ik had een baan bij de kinderopvang waar ik sinds m'n 16e bij werkte. Dus ik verdiende goed. Ik woonde ook al op mezelf. Vele die me vorige blogs hebben gelezen weten ook dat ik best een paar jaar samen was met de vader van Fian. Dus we dachten het kan nu wel. Ik ben dus echt VRIJWILLIG tienermoeder geworden op m'n 19e/ 20e ( een maand nadat Fian was geboren ben ik 20 geworden). Helaas was mijn contract afgelopen net een week voordat ik met zwangerschapsverlof ging. Ik kreeg dan ook het nieuws dat deze niet verleng zou worden. Wat ik wel kon krijgen was een 0-uren contract. Ik moest het allemaal even laten bezinken. Maar zodra ik uit dat kantoortje liep kon ik alleen maar huilen. Wat moet ik nou? een baby een huis ? hoe moet ik leven van een 0-uren contract. Ik heb het maar even van me afgezet en ben maar gaan genieten van mijn verlof. Nadat Fian was geboren heb ik er maar voor gekozen om te gaan studeren. Want dan heb ik een financiële zekerheid. Dan weet ik zeker dat ik dit allemaal aan kan! Nou nu zijn we een paar jaar verder en mag ik mezelf volgend jaar juli juridisch medewerker niv4. noemen. Ik ga hier na nog een opleiding doen op het HBO en dan ga ik aan het werk. Ik ben nu 22 jaar dus als ik helemaal klaar ben met, studeren ben ik 27jaar( volgend jaar juli ben ik al 23 + 4 jaar HBO opleiding) Ik maak gelukkig niet zooo lange dagen , maar wat ben ik blij met de kinderopvang waar fian 5 dagen in de week naar toe gaat. Want zonder hun , zou ik niet kunnen studeren. Helaas heb ik dit allemaal moeten doen zonder mij moeder die in 2011 is overleden aan kanker en een vader die al jaren in Amerika woont. Gelukkig heb ik een broer die een fantastische oom is, familie leden die achter me staan en een nieuwe vriend waarmee Fian het helemaal kan vinden! maar die ervaring zal ik in een andere blog met jullie delen!

Groetjes mama van Fian!