Snap
  • Mama
  • boodschappen
  • newborn
  • Loedermoeder
  • Nutrilon
  • Sarcasme

Even naar de supermarkt

Sommige gaan skydiven, sommige bungeejumpen en ik neem 3 kids mee naar de supermarkt. Winkelen met 3 kinderen is als je concentreren op 150 dingen tegelijk terwijl iemand non-stop met een houten plank op je kop slaat..maar goed, Nutrilon is op dus het is of de kinderen laten verhongeren of het oorlogsgebied in. 

Het top-uitje begon al toen ik binnenkwam..liep een bekende tegen het lijf met 4 😳 jankende kids achter d’r aan..Zij: 'Ook fijn boodschappen aan het doen?' Ik, denkend: 'Nee ik sta hier op olifanten te jagen” Ik, hardop: 'Ja moet ook gebeuren hè? Oké dahag!' Heb stiekem een familiepak condooms in d’r kar gegooid..You’re welcome🙋‍♀️ 

Ondertussen heeft Mason alle koeken van rij 5 ingeladen en is het terugleggen ofcourse drámá! M’n kind wordt precies ‘tzelfde als mij..goed gespeeld Karma, goed gespeeld! Daarna heb ik zo’n 20 minuten in de supermarkt gelopen met een peuter die uit volle borst huilde:‘Ik wil geen bier! Nee, mama, ik WIL geen bier!!’ Hij bedoelde laurier; ik had gezegd dat we dat moesten hebben voor het eten. Ik werd me toch een partij argwanend aangestaard..

Op naar de kassa, denk ga achter een ouder stel staan met een paar boodschappen, ben’k er zo doorheen, maar nee: "Weh is dees duur ofnie Piet, en dees?" "Ge zult motte eten Treeske, anders gade kapot."! 

Eindelijk aan de beurt “U mag max 2 pakken nutrilon tegelijk meenemen”😩 Ik probeer haar vriendelijk uit te leggen dat ik met 2 baby’s heeel veel voeier nodig heb en dat ik dan beter in een tent voor de winkel kan gaan wonen, maar ze wil er niet aan geloven..Probeer haar nog te overtuigen dat ik toch echt geen vermomde babyvoedingsmokkelaar ben die op marktplaats 3 kids heeft ingehuurd zodat ik straks in mn undercoverjet door kan vliegen naar Hongkong om f*cking nutrilon door te stoten, maar ook dat mocht niet baten..Overweeg nog om haar de babykots in mn haar te laten ruiken maar aangezien Mason zijn oog heeft laten vallen op de Snickers reken ik snel af. 

Bij het weglopen laat Kate een boer waarop Mason heel hard roept “grote Hoooer” en het meisje achter de kassa op het punt staat de kinderbescherming te bellen! Mijn Jumbo tijdperk is vanaf nu duidelijk voorbij 😑

Dusss, Hoe was jullie dag?