Snap
  • Mama

Even ik zijn, die spontane meid van 27!

Even niet mama zijn, even geen poepluiers, huilbaby's, spuugtruitjes, even weer ik!

vandaag is onze jongste 11 weekjes alweer! Pfoe ik was er echt even aan toe om iets voor mezelf te doen! 

Vriendin gebeld, die had wel zin in een bios! Op naar fifty shades! 

Make up op, haar in plooi, leuke kleren aan en daar ging ik! 

Eerst even een lekker hapje eten, want ook dat is alweer een tijd geleden! Samen met mijn vriendin zitten we aan een heerlijke maaltijdsalade. Even snel telefoon checken; nee nog geen appjes smsjes telefoontjes gemist. Hmmm. Zou alles goed gaan?

Na het eten toch maar even vriendlief gebeld! Oudste is cars aan het kijken( doet hij het liefst de hele dag haha), jongste net flesje op en nu even spelen in de box! Lekker! Oke op naar de film!

In de pauze, ga ik onder het mom van even pinnen snel naar buiten, en bel vriendlief even; hoe gaat ie? Jaaa goed ga jij nou maar s genieten! Ik hoor onze mini een beetje miepen op de achtergrond, maar vriendlief verzekerd me ervan dat alles goed is. 

Terug naar deel 2 van de film! Ik ben er niet meer helemaal bij, zit een beetje aan mijn mouw te frutsen, is toch wel gek zo zonder kindjes! Na de film, gauw naar huis! 

Ik kom binnen en de jongens liggen heerlijk te slapen! Gek dat je er zo behoefte aan kunt hebben om even tijd voor jeZelf te hebben en als je dan eindelijk weg bent, mis je de kindjes en misschien ook de controle! Normaal hangt thuis alles op mijn schouders en het is toch een way of life geworden!

Ik heb ze allebei stiekem nog een kusje gegeven en verteld dat ik van ze hou. 

Ik dacht dat ik het even nodig had ' mezelf' te zijn, maar dat ben ik, als mama, die lekker met flesjes en luiers rondsjouwd, die er niks om geeft flink ondergekotst te worden, dit ben ik, en ik hou ervan!

Liefs

8 jaar geleden

Het blijft dubbel. Iets voor mezelf kiezen, waardoor ik weer rust heb voor de kinderen, en dan toch zo graag bij de kinderen willen zijn. Bellen heb ik nooit gedaan, maar ik ben ook niet zo vroeg er alleen op uitgeweest. Dat is niet helemaal waar. Ik moest weer werken vanaf tien weken, dus was de kleine zonder mij. Maar voor de borstvoeding kon ik naar hem toe. Mannen groeien wel makkelijker in hun rol als vader, als zij ook echt mogen zorgen en zorgdragen voor de kinderen. Omdat ik nog betaalde arbeid verrichte had ook papa zijn dag met de kleine.

9 jaar geleden

Het komt vanzelf dat je alles even loslaat. Er even uit gaan is alleen al even goed. Als je het vaker doet zul je merken dat je steeds minder gaat bellen. Papa is niet voor niks papa. Wij vrouwen zijn al gauw geneigd om dingen over te nemen. Wanneer de kleine bijvoorbeeld huilt ofzo. Maar papa is heel goed in staat die dingen zelf te doen.