Snap
  • Mama
  • moederenzoon
  • evenvoorstellen
  • wiezijnwij

Even iets over ons vertellen!

Even voorstellen...

Ik dacht, misschien is het na 4 posts wel eens tijd om mezelf voor te stellen. Ik ben Amparo, 25 jaar en ik kom uit Zuid Holland. Ik heb Spaanse roots en ben dus ook regelmatig in Spanje te vinden (al 25 jaar ga ik minstens 1x per jaar). Natuurlijk op familiebezoek, om mijn lieve omaatje en de rest van de familie te zien. Hoe ben ik als persoon? Ik ben mega impulsief,  ik heb een groot hart voor de mensen om wie ik geef (maar ook zeker voor onbekenden) en ik ben loyaal. Ik woon sinds 4 jaar weer in Nederland, maar daarvoor werkte ik als receptioniste in hotels en hostels in Santa Susana, Parijs en Rome. Ik heb de vader van mijn zoontje in Rome ontmoet. Hij is Braziliaans met Italiaanse voorouders. Genoeg redenen om onze zoon een Italiaanse naam te geven dus! Wij kozen al voor deze naam toen ik nog maar 5 weken zwanger was en sindsdien altijd dat wauw-gevoel gehad, dat is nooit meer weggegaan! 

Ik ben dus supertrotse mama van mijn liefste ventje van 4 jaar. Net jarig geweest op 29 augustus. Als ik hem zou moeten omschrijven dan zou het in deze woorden zijn: impulsief, lief, slim, grappig en gevoelig. Net op school gestart en dat gaat heel goed! Ik had me geen leuker en liever ventje kunnen wensen. 

Qua werk: Ik werk inmiddels alweer 7 jaar in de reisbranche en werkte voor de corona crisis als zakelijk reisagent. Dit houdt eigenlijk simpel gezegd in dat je zakenreizen samenstelt en boekt voor zakelijke klanten. Daarbij deed ik ook de facturatie. Al met al een veelzijdige, drukke maar superleuke baan die ik helaas ben kwijtgeraakt vanwege de crisis. Er gebeurde nogal veel in de maanden die daarop volgden, lees hiervoor mijn andere blog: “The big C, wat een intens jaar!”

Zoals bijna iedereen wel is een van mijn grootste hobbies: winkelen! Want welke mama houdt daar nou niet van, vooral voor die kleintjes kun je zo losgaan. En dat doe ik ook regelmatig, mijn kleine ventje komt niets te kort. Verder hou ik van fotografie, kunst, boeken, series (mysterieus, tikkeltje sci-fi, scandinavisch, engels, je snapt ‘m), tekenen via Procreate op de iPad, muziek (wie niet, maar goed). En alles wat met interieur te maken heeft! 

Dat was het eigenlijk wel! Als jullie nog iets willen weten hoor ik het wel!

Liefs,

Amparo