Snap

Even een korte blog..

mijn 1e blog

zo dit wordt dan mijn 1e blog..
ben nieuw dus allemaal beetje uitvinden

ik ben dus mama van 4 kindjes.. en heb een stief zoontje die om het weekend bij ons komt
onze kleinste telg is nu 7 maandjes en de oudste alweer 15 dus ja ik was Jong mama
17 met mijn eerste (bijna 18 ) dus jah weet wel wat het allemaal is kindjes groot brengen

maar toen onze jongste kwam .. nou toen moest ik er wel weer inkomen want sommige dingen
zetten je dan wel weer aan het denken!
Maar gelukkig zat ik er zo weer in... en genieten we vollop van ons gezinnetje <3

en hebben we een prachtig hecht gezin .. iedereen is dol op elkaar ...

en het mooiste is wel dat iedereen graag knuffeld met de jongste van het gezin
terwijl mijn oudste dochter de hele zwangerschap riep ik ga haar niet vasthouden niet in badje doen
geen flesje geven .. en nu ... hoe ouder ze word hoe meer dat ze wil doen en met haar bezig is..
en dat is dan zo mooi om te zien en als we samen door het cenmtrum heen lopen zie je de mensen ook wel kijken en laatste de vraag of het mijn dochter was of de dochter van mijn dochter,.. en dan moeten we altijd zo lachen ...

9 jaar geleden

Hey, je bent puber of je bent het niet :) Een beetje rebelleren moet! Fijn dat ze nu zo gek is met haar zusje!

9 jaar geleden

Dank je wel

9 jaar geleden

dat zeiden wij ook al .. wacht maar als ze er eenmaal is dan .. Nee echt niet hoor ga ik allemaal niet doen hahah.. maar jah uiteindelijk .. tis zo vertederend als ze dan juist doen wat ze zeggen dat ze niet zouden doen. en dank je wel .. :-)

9 jaar geleden

dank je wel .. jah idd wel fijn ook, en soms ook wel makkelijk want soms gaat mijn oudste dochter in bad en dan vraagt ze altijd of de kleine mee in bad mag.. jah idd.. maar jah als ik het over mocht doen! dan deed ik het zo weer.. ;-)