Snap
  • Mama

Even een beetje tijd voor... nou gewoon mezelf.

Hard werken en bij thuiskomst alle aandacht naar mijn kleine liefde en partner. Maar waar blijf ik zelf?

Het is weer een drukke dag geweest op kantoor. Eindelijk naar huis! Rust. Oh nee, eerst nog even boodschappen, spelen met mijn kleine liefde en na het eten nog even douchen en dan naar bed. Ik geniet ontzettend van mijn kleine bink en elke lach brengt een hoop liefde met zich mee. Ik wil dit voor geen goud missen!

Als ik mijn kleine liefde op bed heb gelegd is het tijd voor mijn vriend. Even bijkletsen over de dag met een kaarsje aan. Duurt meestal niet zo lang want ik val rond half 10/10 uur toch wel half in slaap op de bank. Gelukkig proberen we nog iedere maand samen iets leuks te ondernemen. Kleine bij opa en oma, papa en mama lekker samen de hort op.

Maar toch.... toch mis ik ook wel heel erg het tijd hebben voor mezelf. Even netflixen of gewoon doelloos bankhangen zit er niet meer in. Als ik een film aanzet val ik binnen 10 minuten al in slaap omdat ik té moe ben. Ik vraag me soms wel eens af hoe andere mama's dat doen? Dus dames; hoe zorgen jullie voor tijd voor jezelf? En dan bedoel ik ook écht voor jezelf.

7 jaar geleden

Op woensdag ben ik altijd vrij, maar mijn vriend en kleine man zijn ook gewoon thuis. Slapen overdag is echt een crime helaas. Probeer altijd wel even langs een vriendin te gaan of iets te doen maar ben echt het type dat gewoon graag eventjes alleen is. Soms ook nodig natuurlijk, even bijtanken ;-)

7 jaar geleden

Best herkenbaar wat je schrijft. Ik heb 3 dagen in de week vrij, met de kids, vriendlief werkt dan. Ze slapen beide nog s'middags :) dus kan heb ik zo'n 1,5 uur om te Netflixen (of slapen..). Zo héél af en toe heb ik wel is een ochtendje voor werk, helemaal alleen, dat is zo fijn!! Geen tijd voor jezelf hebben is echt rot :(. Heb je nooit een vrij ochtendje, ofzo?

7 jaar geleden

Heel herkenbaar dit! Het eerste jaar van mijn zoontje had ik totaal geen tijd voor mezelf waardoor ik mezelf echt wel eens flink ben kwijt geraakt. Toen hij 1 jaar werd heb ik voor mezelf en m'n gezin besloten dat dit anders moest. Sindsdien gaat onze kleine man een dag in de week naar opa en oma overdag. Die dag werk ik niet. Ook hebben we vastgezet dat hij 1 keer in de twee weken bij opa en oma logeert. Daar gaat hij dan in de ochtend heen en we halen hem het eind van de andere ochtend weer op. Soms gaan we die kindloze avond samen weg, soms hangen we op de bank en af en toe gaan we gescheiden wat doen. Heerlijk. En nodig. Daarnaast maak ik ook me-time van de uurtjes dat hij slaapt. Dingen doen die ik wil of juist helemaal niets. Het is en blijft lastig, werken en een kleintje. Ik heb het voordeel dat ik niet fulltime werk, dat scheelt. Succes!