Snap
  • Mama

Eurovision Songcontest 2016

Douwe Bob op het Eurovision Songcontest 2016 en wat ik daarvan vind ;-)

Eigenlijk vind ik het een grote doorgestoken boel. Je kan van te voren al voorspellen wie van wie de "Douze Points" krijgt. Maar al die filmpjes eromheen. Waar slaan die op?!?! Het lijkt soms wel een freak-show....

Ach ja, het staat immers wel aan op televisie. Ook al ben ik van allerlei andere dingen aan het doen, het staat wel aan en ik krijg er dus wel het een en ander van mee...

Maar goed Douwe Bob heeft zijn optreden gehad, naar mijn mening was het publiek enthousiast en Jan Smit, de commentator, helemaal. Dat moet goed komen hoor ik van iedereen. Maar is dat niet iets wat we ieder jaar horen? Chauvinistisch zijn we allemaal!

We zullen het zien.... lijnen zijn zojuist gesloten. Dus we wachten af...

 

7 jaar geleden

Als we meedoen vind ik het wel leuk om te kijken, maar vroeger volgde ik het dan echt de hele avond. Nu ben ik vooral benieuwd waar we eindigen. Ik vind Douwe Bob een goede kandidaat en het zou leuk zijn als we weer hoog eindigen. Maar winnen, daar geloof ik niet zo in.

7 jaar geleden

Vroeger vond ik de liedjes echt mooi, nu vind ik de show wel grappig. Maar ik volg het echt niet meer zoals vroeger. Ik ben best benieuwd hoelang deze show nog blijft bestaan. Maar we zijn in ieder geval weer door, dus hoera!!!

7 jaar geleden

Zaterdag!

7 jaar geleden

Ik zag het :D Wanneer is de echte finale eigenlijk?