Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Europa of daar buiten...Dat is de vraag!

We zitten met een dilemma! De vakantie..... Bij ons in huis een heilig begrip aangezien mijn vriend en ik niet buiten onze vakanties kunnen. Toen we inmiddels bijna 3 jaar geleden ouders werden van een zoontje stond het al vast dat we dat jaar gewoon op vakantie zouden gaan. En dat zijn we ook geweest, naar Egypte in december. Ideaal zou je denken. Niet te warm en ook vooral niet te ver vliegen. Alleen onze kleine jongen kreeg bronchitis en moest daar aan de medicijnen. Alles behalve relax.

Toen hij bijna 2 was zijn we in Mexico geweest. Dit ging fantastisch! De vlucht (ruim 12 uur met tussenlanding) ging voortreffelijk. Lang leve de iPad!!
En ook in Mexico zelf ging het super. We hadden een geweldig resort met een aqua park voor de kinderen. Twee weken lang zijn we dag in dag uit in het aqua park geweest. We hebben helaas weinig van het land gezien maar het was een heerlijke en vooral relaxte vakantie.

Inmiddels hebben we er nu bijna 3 weken een dochtertje bij. Het is een ontzettend lief, klein, meisje wat goed slaapt en groeit! Alleen nu begint het wel weer te kriebelen.... Wat gaan we met de vakantie doen. Aan de ene kant is het makkelijker om in Europa te blijven. Geen tijdsverschillen (nauwelijks), in september geen extreem heet weer meer en de vliegtijden zijn aantrekkelijk. Alleen hebben we nu nog de kans om buiten het seizoen om te gaan voordat onze oudste volgend jaar naar school moet. Dus dan slaat te twijfel toch toe om naar de andere kant van de wereld te vliegen en een tropisch oord op te zoeken.

Onze papierbak ligt inmiddels vol met vakantiegidsen om ideeën op te doen. Maar we hebben nog steeds geen idee wat we dit najaar gaan doen met de vakantie. Misschien moeten we maar in Nederland blijven, wel zo makkelijk. Maar diep in ons hart zitten we toch over een paar maanden op een tropisch eiland met een mooie blauwe zee om ons heen. De tijd zal het leren waar we naar toe gaan!

10 jaar geleden

luxeprobleem maar zo'n welkom probleem :) blijf de gidssen doorbladeren dan kom je hoop ik vanzelf wel je ideale vakantie tegen. Snap je punt wel hoor met volged jaar wel aan schoolvakanties vast, dan is het toch net allemaal wat duurder en lastiger enzo. succes met jullie beslissing en we zien graag de blog over hoe de vakantie is verlopen.