Terug
Blog header image

En zij zit duidelijk op een Roze Wolk.

Hoe doen vrouwen dat, die SOEPELTJES heel relaxed zijn na de bevalling? Alsof het een eitje was?

Daar zit ze. Een frisse dame. Op een bankje. Haar haren zitten gekruld in de gel, haar huid glimt onder haar nette make-up, en er is geen wal of rimpel te bekennen. Ze draagt een hippe spijkerbroek, en een fleurig bloesje: GESTREKEN.

Naast haar ligt een mini baby.

"Oh, ach gut," zeg ik. "Hoe oud is jouw baby?"

"Drie weken," vertelt ze,

"Zo, en dan nu al bij zo'n druk speelgebeuren?" Ik wuif mijn hand om mij heen om slapjes naar alle rondklauterende kleuters en kruipende peuters te wijzen. Een indoor-speelhal. Baby wordt onrustig in mijn armen. Hij wil ook rondbanjeren.

"Oh, ik liep een dag na de bevalling al weer buiten, hoor." En dan roept ze iets naar een ander kind. Dus die baby is nog niet eens haar eerste.

Verwonderd trek ik Baby z'n jasje uit, en zet hem op de speelmat. Hij stuift weg, al schaterend op jacht naar gekleurde ballen. Goed zo. Baby kan zich ook even alleen vermaken. Heel educatief-verantwoord-goede-opvoeding-perfecte-ontwikkeling-bla-bla.

En toch voel ik even een steek. Ik laat mij op een stoel vallen en gluur nog even naar de dame die moeiteloos haar baby wiegt in de MaxiCosi. Ik weet dat vergelijken gevaarlijk is, maar...hoe doet ze dat in vredesnaam? Na mijn bevalling kreeg ik paniekaanvallen, stuwing, overproductie, afgekloofde tepels, kraamkoorts...nee het was geen ritje op de kermis!

De dame vist een fles uit haar tas. Aha. Geen borstvoeding. Dat scheelt al. Waarschijnlijk - zo fantaseer ik even door - heeft ze ook een batterij aan family en vrienden om haar heen, een man die altijd voor haar klaarstaat, een tweede paar opa & oma, en kan ze heel goed tegen langdurig slaaptekort. Daar komt bij dat ze niet hoefde te verhuizen of in geldnood zat, en dat ze een makkelijke thuisbevalling had, waarbij ze niet was uitgescheurd / ingeknipt (want ze zit zo soepeltjes en ontspannen op dat houten bankje wat wel moet betekenen dat haar vagina niet beurs en aan flarden onder haar hangt). Zij heeft dus wel veel van beschuit met muisjes kunnen genieten met haar eindeloze, vertederende kraambezoek.

Waarom moest alles bij mij dan zo bagger gaan? Ik voel even tranen opwellen.

Ach...

Het is haar gegund, hoor.

Als ik ook een volgende mag krijgen, dan beval ik op een mooi, zonnig eiland, en zijn er tientallen mensen om mij heen om ONS (want dan heb ik natuurlijk een kanjer van een partner) te helpen. Zo. Moet. Dat. Dus. Gaan.

Geen discussie over mogelijk.

Als ik dan met mijn volgende baby in mijn armen zit, dan kan ik ook rustig glanzen. Lekker puh!

Annemiek2
6 jaar geleden

Nou ik kan je wel vertellen dat ik ook flesvoeding gegeven heb en dat ik niet op die verschrikkelijk roze wolk zat hoor ;). Maar ja hier geen familie of zo die dicht in de buurt zat en het was nr 1 en nog wel andere dingen. Sommige moeders hebben gewoon geluk :) Jou situatie is ook wel uitzonderlijk hoor ;).

Lindsy83
6 jaar geleden

En dan kom je een dame tegen die nu ook nog maar een baby heeft en zich afvraagt waarom het jou zo makkelijk afgaat ;) Leuk geschreven weer. Ik zag jullie zo voor me :)

MummySuze
6 jaar geleden

Haha ik HOOP dat ze dacht, "Zo, zo, DIE doet 't goed." Toch denk ik van niet. Ze blaakte van zelfvertrouwen en probeerde zelfs nog (toen ze met baby bij ons op de speelmat zat) te "tsk tsk-en toen er BIJNA iets op mijn Baby viel. Wat ik heus wel gezien had!!!

MummySuze
6 jaar geleden

Zoals je zegt, Annemiek... Sommige hebben geluk. I am sorry, dat er bij jou niet veel mensen in de buurt waren om te helpen! Van wie had je wel hulp??

TessK
6 jaar geleden

Het is helaas niet iedereen gegeven om op een fantastische knalroze wolk te zitten. Het spijt me dat jij dat niet hebt ervaren. Ik zat wel op een roze wolk, ondanks een keizersnee. Maar eerlijk is eerlijk, de keus voor fles/kunstvoeding heeft daar zeker bij geholpen. Wel irritant dat de 'roze-wolk-moeder' zich zo gedroeg. Ik bedoel, ze HOEFT NIET te melden dat ze een dag na de bevalling alweer buiten liep. Ook ik zit daar niet op te wachten.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Grappig geschreven. En ik neem aan met een vergrootglas. Een dag na de bevalling weer buiten? Van de deur van het ziekenhuis naar de auto zeker? Ik had een supersnelle, makkelijke thuisbevalling, zonder al teveel kleerscheuren. Toen ik 5 dagen later, persé mijn eigen geboortekaartjes op de bus wilde doen, verklaarde mijm kraamverzorgster me voor gek. Toen ik eenmaal bij de brievenbus was, hing mijn baarmoeder zo ongeveer op mijn knieën voor mijn gevoel. Ik moest de kraamverzorgster schoorvoetend gelijk geven. En toen moest ik nog terug naar huis lopen, haha!

rebo1982
6 jaar geleden

Haha. Ik wens je toe dat je een tweede krijgt met de roze wolk en het hele ratteplan! Ik kan je zeggen dat ook al voel je je best ok, heb je familie om je heen en een lieve partner, het fysiek nog steeds geen grap is. Maar je moet wel als je een tweede hebt, maar of dat nou zo uitgebreid moet... Lastig iig dat het jou zo in de weg zat!

Joycies
6 jaar geleden

Ik zat 4 weken opgesloten in mijn eigen huis vanwege mijn keizersnede. Ik woon 4 hoog zonder lift en mocht geen trappen lopen. .. oeps. Gelukkig veel lieve familie en vrienden om mij heen gehad zodat ik toch kon genieten... en die moeder... misschien heeft ze die baby wel gekocht. Je weet het nooit. ;-)

MamavanJongens
6 jaar geleden

Ai... Jep. Ik was ook zo'n dame. Ik liep de volgende dag fris en fruitig het ziekenhuis uit. Deed een dag later weer make up op en gaf borstvoeding. Ik had weliswaar geen mensen om me heen om te helpen. Ik moest alles zelf doen met man en klein kindje die net een paar dagen 1 was. Vergis je niet. Soms willen mensen graag doen alsof alles goed gaat, want, jep. Ik kwam mezelf tegen. En nu? Nu heb ik nauwelijks nog eens make up op. Haha! En ik vind alles moeilijk, kan slecht tegen weinig slaap, enz. Do I need to say more? ;) Niet alles is wat het lijkt.

Chiara
6 jaar geleden

Vergeet niet dat een gesprek met een onbekende niet altijd iets zegt! Al is het inderdaad velen gegund, lijkt wel.. Ik kreeg ook dezelfde reacties naar mijn hoofd en ik ging het gesprek positief aan.. Want wie wilt een vreemde nu horen 'klagen' over de werkelijkheid? Zoveel complimenten, positieve reacties, de "ik ben jaloers op je"opmerkingen.. Terwijl het helemaal niet perfect ging.. Ik stond er ook alleen voor en ben inmiddels officieel een alleenstaande moeder. Dus niet teveel aantrekken van de facade, ieder huisje heeft zijn kruisje!

Annemiek2
6 jaar geleden

Weet je we hebben het gered en ik ben er sterker door geworden. We hadden sowieso gezinsbegeleiding voor 3 maanden. Het was goed dat we die hadden anders was ik denk ik niet zo zeker geworden maar verder weinig. Een paar keer heeft iemand wat schoon gemaakt maar daar blijft het bij. Het raakte me een klein beetje over de flesvoeding, ik had eigenlijk geen keuze. Ik weet dat je blogs vaak met een grote knipoog zijn. Toch wilde ik met een knipoog een reactie geven. Ik ben inmiddels al meer dan 2 1/2 jaar verder en heb bijna alles wel een plek gegeven ook van de flesvoeding en de niet zo roze wolk :).

Anoniem
6 jaar geleden

Misschien allemaal buitenkant. Weet jij veel hoe iemand zich echt voelt? Niet teveel spiegelen aan anderen.

MummySuze
6 jaar geleden

Ik ben blij voor je dat jij wel een roze wolk ervaarde. Hoera!

MummySuze
6 jaar geleden

Och wat dapper, zo ver lopen op dag 1 van mama zijn. Haha.

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je wel, en ik hoop stiekem dat mijn roze wolk bij deze ook nog komt kijken...

Anoniem
6 jaar geleden

Zo herkenbaar! Door totaal ruptuur met hechten onder narcosr pas na 3 dagen mijn eigen kindje en keer kunnen verschonen. Kon 15 minuten zitten en dan was ik ook op! Tel dat een postnatale depressie bij op een je feest is compleet. Zat dagen huilend met kind aan de borst. Zo jammer dat mama's er bijna een wedstrijd van maken wie het eerst weer fit is, welk kind het eerst doorslaapt en vootal lekker je eigen ding kunnen doen. Dat is nu eenmaal anders als je moeder word een dat weten alle moeders!

MummySuze
6 jaar geleden

Hahaha baby gekocht, ja dat zou ook nog kunnen. Jeetje, 4 weken binnen zitten, tja dan was het ook geen lolletje voor je.

MummySuze
6 jaar geleden

jemig, ik word heel nieuwschierig, wat is er dan gebeurd met je dat het make-up roer (en de rest) om ging? Heel veel success gewenst.

MummySuze
6 jaar geleden

ja ik snap het. Jemig, ook alleenstaand. Well, join the club, zal ik maar zeggen... Wij Dappere Dames.

MummySuze
6 jaar geleden

Auw, maanden bloeden klinkt ook alles behalve prettig. Je hebt er verder niets engs aan overgehouden? Wat een ingreep, he?

MummySuze
6 jaar geleden

Nou ze zag er echt heel rustig en blij uit. Maar, je hebt natuurlijk gelijk...

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Was 5 dagen later hè. Dat was mijn punt haha.

MummySuze
6 jaar geleden

Ik doe een virtuele 'high-five', Frida, en ja jemig ik weet heel goed (helaas) wat je bedoelt (qua 'aftermath' en de competitie. Bah.) xxx

MamavanJongens
6 jaar geleden

Whahahahaha! Tja... te lang gedaan alsof ik het allemaal wel aan kon. Dan vergaat ook de make up zomaar. Ah... nu komt het weer een beetje terug hoor. Zo af en toe Doe ik het weer eens op.

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

Ik hoop ook bij een volgende kindje zo te zijn. Lekker fris en fruitig. Zoiets als Kate Midelton ofzo.... Op haken naar buiten met kind in de armen. Door mijn knip heb ik de eerste 2 a 3 weken alleen maar kunnen waggelen. Echt normaal lopen zat er niet bij. Laat staan haken ;) Daarnaast heeft het ook echt maanden geduurd voor ik langer als 30 minuten kon staan zonder dat mijn onderkant enorm pijn deed... ag ja dromen hoe het eventueel bij een volgende mag gaan kan altijd.

Blog header image

Stap voor stap, van proberen kan je leren

“Van proberen, kan je leren” roepen beide schoolgaande kinderen hier. Een mooie les van school voor een ieder van ons. Dat leren niet makkelijk is, weten we allemaal. Vooral als je perfectionistisch bent… kan dit best lastig zijn!

Senn kreeg Dessineo Characters, een tekentafel voor kinderen, van Jumbo Games. Echt iets voor onze Senn. Lekker kneuterig aan de eettafel bezig zijn, iets wat hij van kleins af aan al kon. Engelengeduld waar ik jaloers op ben. Hoewel hij nu ook vaak zo perfectionistisch wil zijn of bang is om te falen, dat het hem in de weg gaat zitten.

Als hij een idee heeft om te maken of een voorbeeld ziet denkt hij dit meteen goed te kunnen doen. Tja, dit werkt zo niet. Hoe kan je hier het beste mee om gaan he? Opvoed struggles. We blijven maar benoemen dat je van proberen kan leren, dat fouten maken mag (moet) en dat als hij hulp nodig heeft ons (of de juf) kan vragen.

Hoe leuk is dus deze tekentafel van Jumbo Games voor Senn. Erg goed voor zijn zelfvertrouwen! Stap voor stap maakt hij de mooiste creaties. Zelf zo trots en daarbij zoveel plezier. Regelmatig maakt hij de coolste personages als kleurplaat voor zijn broertjes.

Tekst gaat verder onder de foto.

TODO: Add alt to media
Zo makkelijk! 

Dessineo Characters is de opvolger van de “Dessineo leren tekenen”, die is geschikt vanaf 4 jaar. Dit is een mooie uitdaging vanaf 6 jaar. Het leuke is dat er meer dan 500 combinaties zijn te maken! Eindeloos variëren dus. Met een schuifknop bovenaan de tekentafel kan je de stappen zelf instellen.

De tekentafel is makkelijk in gebruik, je kan er gewoon een A4-papiertje op leggen en je eigen stiften/pennen gebruiken. Achterin de tekentafel zit een klep waar je de bijgeleverde stift en de sjablonen in kan bewaren, super handig en daardoor erg makkelijk op te ruimen en er weer bij te pakken.

Wij kunnen hem dus enorm aanraden! Ook een héle leuke cadeautip voor de komende (feest)maand! Je koopt hem hier.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Jumbo Games. 

Mamaplaats
3 weken geleden

Wat leuk!

Joann123
1 dag geleden

Heel leuk!

Anoniem
12 uur geleden

Hallo, ik ben Nira. Na jaren een relatie met Anderson te hebben gehad, heeft hij het uitgemaakt, ik heb er alles aan gedaan om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb , Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en ze stelde voor dat ik liever contact opnam met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuken geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex binnen drie dagen bij me terug zal komen, hij sprak de betovering uit en verrassend genoeg was het op de tweede dag rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige dat hij zei was dat het hem zo speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam en dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukgieter die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak. 1) Liefdespreuken 2) Verloren liefdespreuken 3) Echtscheidingsspreuken 4) Huwelijksspreuken 5) Bindende spreuk. 6) Verbreekspreuken 7) Verban een geliefde uit het verleden 8.) U wilt promotie maken in uw kantoor 9) je geliefde willen bevredigen 10) Genees voor een van de ziekten waaraan u lijdt Neem contact op met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing via babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +12544131991

Blog header image

Leren tekenen met Dessineo Characters

Wij mochten het nieuwe tekenbord (Characters) van Dessineo uittesten. Nou en ik kan je zeggen, dat is echt zo’n grote hit geworden hier. 

Sinds ie hier ligt word ie bijna dagelijks gebruikt. Ze vinden het echt zo leuk om ‘eigen kleurplaten’ te maken. Met dit tekenbord kun je dus echt heel veel verschillende karakters tekenen. En je fantasie de vrije loop laten. Je hebt namelijk verschillende kaartjes waar de hoofden, buikjes, en benen op staan en deze kun je allemaal met elkaar matchen waardoor je hele grappige poppetjes kunt maken. 

Hoe werkt het?

Je legt de kaartjes op het bord, legt er een tekenblaadje op en dan zet je het 1e lampje aan. Zo kun je de eerste lijnen overhalen. Heb je dit gedaan dan zet je de lamp op stand 2 en krijg je meer lijntjes te zien die je kunt overtrekken. En bij de laatste stap kun je nog de details overtrekken. Zo leer je stap voor stap de tekening te maken.

In het donker

En wat het natuurlijk nog leuker maakt is dat je het het beste in het donker kan doen. Zo zie je het lampje en de lijnen extra goed. En de kinderen vinden het fantastisch! Is de kleurplaat klaar, dan vinden ze het dus helemaal leuk om hun eigen gemaakte kleurplaat in te kleuren. Hier zijn ze dan echt zo trots op. Zo leuk om te zien!

En meteen een goede tip voor sinterklaas 😉. Want het is niet alleen leuk, maar natuurlijk ook leerzaam en goed voor de motoriek! Je koopt hem hier. 

Toedeelssss.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Jumbo Games. 

Blog header image

Dit was de moeilijkste keuze uit ons leven

Zwanger zijn, vanaf het moment dat je erachter komt is er vreugde. Althans, zo hoort het te zijn. Tweemaal eerder was ik zwanger van een gezond mannetje. Natuurlijk, die eerste 12 weken waren onwijs spannend. Maar ervan uitgaan dat er iets ernstig mis is? Nee, dat was niet in me opgekomen tijdens mijn derde zwangerschap. Ik vertrouw blind op mijn lijf en op mijn kindje.

Tot wij in augustus 2019 een flinke klap kregen. Ons zoontje bleek een ernstige hartafwijking plus een chromosoomafwijking te hebben. Het kleine, lieve mannetje in mijn buik. Ik bleef hoop houden, want ze zullen het wel niet goed gezien hebben. Maar het tegendeel bleek waar.

We kwamen in een rollercoaster terecht en hebben uiteindelijk samen besloten om de zwangerschap vroegtijdig te beëindigen. De moeilijkste keuze uit ons leven. In plaats van het kopen van de baby-uitzet moesten we zijn afscheid gaan regelen.

Een mandje, bloemen, ballonnen om op te laten na de crematie, zijn kleertjes, rouw/geboorte kaartjes: zóveel dingen waar je niet bij stil wil staan. Maar het moet.

Waar ik niet bij stilstond is dat ik al vanaf mijn 18e verzekerd was bij Monuta. Het is dat mijn moeder ons hielp bij het regelen van zijn afscheid, anders had ik er waarschijnlijk niet eens aan gedacht. Ik had namelijk zelf niet bedacht dat je ongeboren kindje vanaf 20 weken zwangerschap is meeverzekerd, daar sta je gewoonweg niet bij stil. Wist jij dit?

Het gaf ons meer financiële ruimte, in een toch al zo’n zwarte periode. Een tijd waar je niet bezig wil zijn met kosten, maar bezig bent met je gezin, en met rouwen. Bij elkaar zijn. Het werd ons uit handen genomen en dat heeft ons in die periode goed gedaan. We hadden het goed geregeld, zonder het door te hebben. Een gelukje dus.

Ik ben blij dat ik een uitvaartverzekering heb. Ik wil mijn nabestaanden in een donkere periode niet achterlaten met de kosten van een uitvaart. Daar moeten ze niet mee bezig zijn. Uiteraard hoop ik dat dat nog héél lang mag duren. Maar het is zo’n fijne geruststelling dat het bestaat. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op jouw verzekering, heel prettig en uiteraard hopelijk nooit nodig.

Heb jij een uitvaartverzekering? Of heb je iets anders geregeld voor ‘ooit’?

Deze blog is geschreven in samenwerking met Monuta

Krijg nou tieten!
2 weken geleden

Toen wij de "keuze" moesten maken o. onze zoon in 2012 na 20 weken zwangerschap geboren te laten worden was ik ook verzekerd bij Dela maar die keerde helemaal niks uit want voor 24 weken besta je volgens de wet niet en dus moesten wij het allemaal zelf uitzoeken. Ik ben er na 10 jaar nog steeds boos en verdrietig over.

Anoniem
4 dagen geleden

Ons dochtertje(voldragen) werd na een zware bevalling met zuurstof gebrek geboren. Zij overleed binnen 24 uur na 2 hersenbloedingen. Heb in de archieven wel een acte gevonden van haar geboorte als levenloos kind. Dat was ze dus niet. Van de verzekering kregen wij niets vergoed. Stonden maar net 6 maanden ingeschreven bij Yarden.

Anoniem
4 dagen geleden

mijn 9 en een halve maan oud mijn 9 en half jaar

Blog header image

“Mama, deze wilde ik precies hebben!”

Mamaplaats-hoofdredacteur Laura Hogendoorn liet haar dochter Maia de nieuwste poppen van L.O.L. Surprise! testen

Of ik poppen wilde testen? Daar hoefde ik met een dochtertje van 4,5 in huis niet lang over na te denken. Maia is een echt poppenmeisje. En dat deze poppen van L.O.L. Surprise! er ook nog eens heel cool uitzien, maakte de keuze nog makkelijker.

TODO: Add alt to media

Voor iedereen een favoriet

“Mama, deze wilde ik precies hebben!”, riep Maia toen ik ze tevoorschijn haalde. Eerst speelde ze dat het twee prinsessen waren, later waren ze verliefd op elkaar en daarna werkten de poppen in een dierentuin. En dat vind ik als moeder ook het leuke: je kunt er alle kanten mee op. Helemaal omdat de L.O.L. Surprise! poppen allemaal anders zijn. Zo kun je altijd voor de pop kiezen waar jouw zoon of dochter zich het beste mee kan identificeren. Of je nou een kind hebt dat alleen maar jurken aan wil en van roze houdt of juist een stoere wildebras in huis hebt, er past er altijd wel één van de poppen perfect bij jouw kind.

TODO: Add alt to media

Mama even rust

Helaas voor mezelf, Maia lijkt ontzettend veel op mij en praat -net als ik- van ‘s ochtends tot ‘s avonds non-stop. Vrij vermoeiend soms haha. Maar ook als je geen prater in huis hebt, is er als moeder toch gewoon niks fijner dan als een kind zich even alleen vermaakt? Zonder jou te storen.

En ik moet eerlijk bekennen, ik heb wel een beetje met haar nieuwe, roze en blauwe vriendinnen te doen. Want Maia heeft het gepresteerd om de hele middag onafgebroken tegen ze aan te praten. Maar ondertussen kon ik eens een keertje genieten van een WARM kopje koffie! Win-winsituatie toch?! :) 

TODO: Add alt to media
TODO: Add alt to media

Gun jij jezelf als moeder nou ook even een momentje rust én wil je ook nog eens de fantasie van jouw kindje prikkelen? Bekijk dan ook eens de andere poppen die ze in de collectie hebben. Of psssttt…. ideetje voor de feestdagen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met L.O.L. Suprise! 

TODO: Add alt to media
Anoniem
22 uur geleden

pas op: je krijgt zomaar 100 ongevraagde mails van mamaplaats en je komt er niet van af!

Joann123
21 uur geleden

Dit kan je zelf aan -en uit zetten in je instellingen! ;)

Mamaplaats
19 uur geleden

Wat Joann123 ook al zegt, je kunt in je eigen instellingen heel makkelijk je mails uitzetten! Liefs team Mamaplaats

Anoniem
17 uur geleden

Nou je moet dan wel bij je instellingen moeten komen om het uit te zetten. Ik heb er over geschreven en kreeg de zelfde anteoord

Anoniem
10 uur geleden

Hallo, ik ben NIRA SHALOM, ik ben hier om dit goede nieuws over de hele wereld te verspreiden over hoe ik mijn ex-liefde terugkreeg. Ik werd gek toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Baba Wale da Wiseman, de grote boodschapper, vertelde ik mijn probleem aan Baba Wale over hoe mijn ex-liefde me verliet en ook hoe ik een baan moest krijgen in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen me dat ik op de juiste plek ben gekomen waar ik mijn hartewens zal krijgen zonder enige bijwerkingen. Hij vertelde me wat ik moest doen, nadat het was gedaan, in de volgende 2 dagen belde mijn liefde me aan de telefoon en zei sorry dat ik voor nu leefde en ook in de volgende week nadat mijn liefde me belde om te smeken ter vergeving werd ik opgeroepen voor een interview in het door mij gewenste bedrijf waar ik als supervisor moest werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik de hele wereld moet vertellen hoe Baba Wale me helpt mijn hartewens te vervullen. Baba Wale is een specialist in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Baba Wale op het volgende e-mailadres: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Bedankt later

Blog header image

update: dochter vs vader (en niet op een liefdevolle manier)

het is alweer een paar maanden geleden dat ik het verhaald deelde van mijn dochter en haar vader en hoe de boel ontplofte. maar hoe is het nu?
het is alweer een paar maanden geleden dat ik het verhaald deelde van mijn dochter en haar vader en hoe de boel ontplofte. maar hoe is het nu?

elke week hebben ze nog gewoon skype, maar mijn dochter doet dat meer voor haar broertje en 2 zusjes. tegen haar vader zegt ze niet echt heel veel. eigenlijk zegt ze wat gezegd moet worden en verder richt ze zich op de kleintjes. met de vrouw van haar vader hebben we gewoon contact en we horen regelmatig dingen die hij doet waarbij de haren in mijn nek overeind gaan staan. hij is zo gewoon blind en ziet zijn eigen fouten niet. iedereen heeft het gedaan, behalve hij.  hij lijkt ook niet echt door te hebben dat zijn eigen dochter hem meer negeert dan echt een gesprek met hem aan gaat.

hier in huis spreekt ze over mijn vader of noemt hem gewoon bij zijn voornaam. zoals ze al eerder aan zei: op papier mag hij dan mijn vader zijn, maar verder heeft hij al het recht verspilt bij mij. 

eind deze maand word ze 21 jaar en toen haar vader vroeg naar wat ze ging doen zei ze ook dat ze niks ging doen. daar bedoelde ze mee: ze gaat niks doen met hem erbij. we gaan samen wat doen. we hebben het idee om half januari samen naar de winter Efteling te gaan. ik word 50 jaar en heb ook weinig trek in al die poespas. 

we gaan nog steeds naar Meppel verhuizen. hoe het ook verder gaat bij mijn ex thuis, met zijn huidig vrouw blijven we contact houden. onze vriendschap staat gewoon voor ons verder leven. we hebben al lopen geinen over 'de exen club van ... '.  zelfs de kleintjes hebben het er al over wat ze willen als wij daar wonen. 

de toekomst gaat vast goed komen, voor mijn dochter voor mijn vriendin en de kinderen, maar zonder mijn ex vrees ik, iedereen is echt helemaal met hem klaar.