Snap
  • Mama
  • gezin
  • tandarts
  • Hyperventilatie
  • Vertrouwen

En weer mijn vertrouwen geschaad

En nu ben ik er klaar mee en kies ik echt voor mezelf en mijn lieve gezin.

Nou het blijft maar niet ophouden sommige dingen. In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat het wat beter gaat en dat gaat het ook wel, vandaag alleen wel last gehad maar daarna ging het wel weer. Einde van de maand ook gesprekken gelukkig. Maar ben weer op mij  bek gegaan om het zo grof te zeggen. Ik heb daarom mijn vorige blog verwijderd omdat sommige mensen dit erg persoonlijk opvatten maar het was alleen om mijn gevoel te uiten en ook geen namen genoemd. Maar zowel als die vrouw die bij mij gezeten heeft en die ex hebben mij gewoon gebruikt, en dat doet pijn. En ben nu niet eens verdrietig maar gewoon boos dat mensen zo gemeen zijn en dan krijg je dingen naar je hoofd waar de honden geen  brood van lusten. Echte vrienden zijn op 1 hand te tellen en ik heb hier alleen weer van geleerd. 

Vandaag moesten de kids naar de tandarts Felicia had niets en Max wel 2 gaatjes maar die kan onze eigen tandarts niet vullen, omdat die dan echt door het lint gaat i.v.m. zij  autisme. Dus zijn we doorverwezen naar een speciale tandarts die ga ik ook bellen en info vragen wil wel dat me mannetje ook een goed gebit heeft natuurlijk.

Gister helaas wel een aanval gehad. Ik moest Max naar school brengen en kwa aanvallen gaat het wel  beter alleen gister niet.  Ik voelde het al een beetje in de ochtend maar wilde het wel gewoon proberen toen ik de auto instapte en wegreed, toen ben ik naar huis gereden, en heeft mijn man hem gebracht achteraf denk ik dan had ik maar gewoon doorgereden. Eenmaal thuis ging het na 10 minuten wel en dat vanaf dat het weer een beetje terug is gelukkig kort. De rest van de dag is het ook goed gegaan.

Max had een halve dag daarna met hem even naar de markt geweest in het dorp en een visje gehaald. Max was beetje moe dus heeft die lekker film gekeken, normaal gaat die op woensdag naar atletiek maar het ging zo hard regenen dat we maar een keer over hebben geslagen. Ik heb lekker een boterkoek gemaakt en het smaakte goed