Snap

En we zijn begonnen!

De afgelopen weken zijn er regelmatig oproep blogjes geweest om mee te doen aan een heuse mamaplaats swap.

Gelukkig vonden veel mama's dit hier een leuk idee en zelfs mamaplaats zelf was enthousiast en heeft zich aangemeld. Super leuk en bij deze zijn we van start.

Kim en ik doen zelf ook mee en om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen hebben we de verdeling van wie welke mama krijgt ook voor onszelf anoniem gedaan. Kim heeft elke mama een nummer gegeven en ik heb alle nummers (zonder te weten wie welk nummer is) aan elkaar gekoppeld, zo hebben we ervoor gezorgd dat wij geen voorkeurspositie hebben in deze mamaswap. Natuurlijk weten we nu wel wie iedereen als mama heeft zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen bij eventuele vragen maar voor jullie houden we dit natuurlijk nog even geheim.

Wel kunnen we alvast zeggen dat we de koppels leuk vinden en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over wie jullie hebben gekregen als swapmama als dat wij zijn.

Nog even voor de goede orde zijn dit de regels van de mama swap:

– Alle pakketten worden tussen maandag 7 en woensdag 9 maart verzonden. Bewaar ten alle tijde je track en trace code! (Tip: maak direct een foto van je track and trace code dan kun je hem ook niet kwijt raken.)

– Uitpakdag is op donderdag 10 maart 2016 (Eerder mag echt niet!!!)

– Tussentijds foto's delen mag, en is super leuk om in het forumtopic te doen. (Zorg er wel voor dat je mama geheim blijft.)

– Minimaal 5 producten/items, zelf gemaakt mag wel, maar is niet verplicht. Meer mag natuurlijk altijd en is alleen maar leuker.
(Houdt hier ongeveer een maximum van ongeveer 15 producten/items aan.)

– Minimaal € 5,00 aan gekochte spulletjes. Meer mag, minder niet!

– Geen tweedehandskleding, verzorgingsproducten of alleen maar etenswaar.

– Geen aangebroken of kapotte producten!!

– Mocht er onverwachts iets gebeuren waardoor je niet meer mee kan doen, vernemen wij dit zo snel mogelijk.

-Track en Trace code worden via een mailtje naar de mail van de beheersters gestuurd.

Het is natuurlijk leuk als jullie aan het einde een blog schrijven van jullie gekregen pakket zodat we allemaal een beetje kunnen mee genieten van wat iedereen gemaakt heeft.

Ik ga nu even brainstormen hoe ik een super leuk pakket voor mijn mama kan maken. Vind je het zelf nog moeilijk dan kun je misschien inspiratie op doen op Pinterest. Hier de link naar mijn mamaswap pinterest borden: swap ideeën DIYcadeau verpakkingen. Heb je ook een pinterest board met inspiratie laat het ons dan weten!

Ik wens iedereen super veel succes en vooral veel plezier met het maken van het pakket en ik kan niet wachten to 10 maart!

7 jaar geleden

Leuk!!!

7 jaar geleden

Gezellig

7 jaar geleden

Leuk! Ik doe mee :)