Snap
  • Mama

En toen kreeg ik ineens een broertje #deel 3

Mijn vader heeft mij gevraagd of ik peettante wil worden van mijn eigen half-broertje. Daar is natuurlijk maar 1 antwoord op..

Ja natuurlijk wil ik dat. Wie kan zich beter over hem ontfermen, na zijn eigen ouders, dan zijn eigen grote zus. Ik voel mij vereerd. Hij gaat mijn grote broer vragen als peetoom. Toch wel bijzonder, hoe vaak zal zoiets voorkomen.

Inmiddels is hij 8 maanden oud en een echte vrolijke krullenbol. Hij groeit goed, eet alles en lacht altijd. Ook wel erg leuk om te zien als hij weer kleertjes aan heeft die van mijn zoon zijn geweest. Ik heb een hele hoop spullen naar hun gebracht. Ik krijg vaak foto's en filmpjes toe gestuurd en ben stapelgek op dat kleine ventje. Ook mijn zoon is erg lief voor hem.

Mijn vader is een echte trotse papa. Is heel beschermend en zorgt goed voor hem. Ik durf wel te zeggen dat hij zijn leven echt verbeterd heeft. Buiten dat is hij ook een super leuke opa. We zien elkaar dat niet heel veel, maar als we elkaar zien heeft hij altijd iets voor E bij zich. Meestal is het kinderchocolade, en zoals een echte opa blijft hij E vaak volduwen met snoep en chocola, waar ik dan weer niet zo heel blij mee ben. Maar goed ze zien elkaar maar af en toe, dan moet dat wel eens kunnen. Tot op een zekere hoogte.

In september zal het doopfeest zijn. De officiële doop zal de week ervoor plaatsvinden, waar alleen een de peetoom en tante met gezin bij zijn. De uitnodigingen voor het feest heb ik al gemaakt. Ik kan niet wachten tot ik mij officieel peettante van dat knulletje mag noemen en hem te zien genieten van het mooie feest dat speciaal voor hem is, waar allemaal lieve mensen bij zullen zijn. Dan mag ik mij peettante noemen van 2 ontzettend lieve kindjes waar ik heel trots op ben. ( de dochter van mijn nicht is ook een petekindje ).

Mijn broer is inmiddels ook eraan gewend en ook heel trots dat hij peetoom mag worden.

Wat dus begon als een heel vreemd en schokkend telefoontje van mijn vader, is nu een heel mooi hoofdstuk geworden in mijn leven. Op de foto dan ook een echte foto van Christian, omdat ik een super trotse zus ben.

6 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve reactie :)

6 jaar geleden

Wat fijn dat het nu goed voelt bij jou en je broer! En goed dat je vader nu wel zn best doet ook voor jou kind! En wat een mooi broertje heb je... daar mag je terecht trots op zijn:)