Snap
  • Mama
  • Gezond
  • post

En nu weer in shape zien te komen...

Na 2 prachtige zoons op de wereld gezet te hebben moeten we nu weer in shape zien te komen

Nu we 2 prachtige zoons hebben is ons gezinnetje wel compleet. Wat kan je toch genieten van 2 van die wondertjes! We hebben dan ook nog eens het geluk dat ze eigenlijk best wel gemakkelijk zijn (tot nu toe). Ze zijn allebei super vrolijk, hebben bergen energie en alles gaat super goed.

Als ik dan in de spiegel kijk realiseer ik me dat ik nu echt geen excuus meer heb... Ik moet toch serieus aan de bak om weer in shape te komen. Dat wilde ik eigenlijk al na de eerste zwangerschap maar wij hadden het geluk dat nummer 2 niet lang op zich liet wachten.

Lijnen is geen optie. Ik geef nog volledig borstvoeding (en dat wil ik zeker 6 maanden volhouden) dus ik moet natuurlijk wel opletten met wat ik (niet) eet.

Sporten dan... Maar wat ga ik dan doen?

Ik ga al 1x per week zwemmen maar met 2 bruiloften in het vooruitzicht is dat echt niet genoeg.

Ik begin dus maar eens met internet afstruinen om te kijken wat er bij ons in de buurt te doen is.

Mijn oog valt op de Milon cirkel bij de plaatselijke sportschool. Wanner je 2x per 10 dagen 35 min gaat trainen heb je een super workout, Dat mag je 4x gratis proberen. Dat spreekt me wel aan. Ik ben dus vol enthousiasme begonnen. Toen ik alleen ging informeren naar de kosten van een abonnement zakte mijn broek af (helaas niet door de kilo's die weg moeten). Je moet een all-in abonnement nemen met onbeperkt sporten en dat was €62,50 per maand (kon iets goedkoper als je direct 2 jaar zou vastleggen maar dan was het nog meer dan €50). Dat vindt ik toch echt veel te duur!!!

Inmiddels heb ik ook een proefles aqua zumba gedaan in het lokale zwembad. Erg leuk maar ik weet niet of dat wel echt effectief is om de nodige kilo's kwijt te raken. Hardlopen is echt niet mijn ding en de crosstrainer op zolder is te saai om het vol te houden :s

Tsja wat ga ik dan doen? Ik wil eigenlijk ook niet meer dan 2 avonden per week weg moeten. En dan moet het ook nog eens leuk zijn om te doen. Pfff veel eisen en ik ben er dus nog niet uit vrees ik.

Wie heeft nog tips?

10 jaar geleden

Tsja herkenbaar, ik wil ook dolgraag weer in shape komen! Maar wat is het lastig zeg! Ook hier zijn sportscholen helaas te duur. Ik doe al situps, maar dat is helaas bij lange na niet genoeg.. Probeer veel te wandelen, maar dan gaat het nog jaren duren hihi. Hopelijk ga ik er binnenkort wat meer tijd voor krijgen!

10 jaar geleden

Alle momenten om te bewegen benutten: traplopen, touwtjespringen, vaker de fiets pakken als je eigenlijk met de auto wilde gaan, wandelen of buitenspelen met je kinderen, alle beetjes helpen ;-) Succes! (zelf doe ik zo nu en dan nog aan Zumba, maar echt hard gaat het afvallen niet, leuk is het wel)

10 jaar geleden

Mee eens! Zwemmen kan intensief zijn en je traint werkelijk al je spieren!

10 jaar geleden

Veel wandelen, fietsen en gezond eten. Succes!