Snap
  • Mama
  • zwangerschap
  • dochter
  • meisje
  • naam
  • 34weken

En haar naam is...

Maar des te leuker ik het vind om te horen wat zij leuke of mooie meisjesnamen vinden. Nou daar komen bijzondere varianten uit. Negen van tien keer denk ik HOE DAN!?

TOFU

De jongens raken er soms niet over uit gesproken wanneer we het hebben over Tofu haar naam. Tofu, dat is nu even de naam van zusje. Nog een paar weken, officieel zes, en dan zullen wij kennis maken met het meisje dat dan inmiddels negen maanden lang in mijn buik heeft gezeten. Een MEISJE! Ik kan het soms nog steeds niet geloven, een meisje na drie prachtige jongens. 

GEDACHTESIk blijf maar denken; hoe zal ze er uit zien? Lijkt ze op de jongens? Wat voor haar heeft ze? (ja, lekker belangrijk maar dat vraag ik mij serieus af i.v.m. niet zo handig met haar). Hoe zal ze zijn? Is alles goed met haar? Zal de bevalling voorspoedig verlopen? En zo heb ik nog veel meer gedachtes die door mij heen dwalen. Ik hoop dat elke moeder (to be) dit herkent.

MEISJESNAAM

Maar goed, haar naam. Deze staat al zes jaar vast. Al tijdens de zwangerschap van Jenoah hadden we deze meisjesnaam en zijn nooit meer geswitched. Ik heb onlangs een punniknaam besteld en is zo tof geworden! Kan niet wachten om deze op te kunnen hangen in haar kamertje. De jongens weten haar naam uiteraard niet, want die kunnen die kaken niet op elkaar houden. Dat risico neem ik liever niet. Maar des te leuker ik het vind om te horen wat zij leuke of mooie meisjesnamen vinden. Nou daar komen bijzondere varianten uit. Negen van tien keer denk ik HOE DAN!? Hier volgt een lijstje van namen die de afgelopen weken, onder andere, de revue zijn gepasseerd. 

SarahEwoutElizabethMeghanBadmanLadybugSpidermanJessicaRileyMaraCasper (van Emma)HulkEmma (van Casper)EleonoraECHTE NAAMZo kan ik nog wel even doorgaan. Wie weet staat Tofu haar naam er tussen, maar misschien ook niet hoe heten jullie dochters en hoe denken jullie dat TOFU echt gaat heten? Ik ben benieuwd naar jullie ideeën en reacties!

Liefs,Des

Snap
4 jaar geleden

Geweldig dit! Ik ben nu 35 weken zwanger van een jongen, we hebben al een dochter Sanne van bijna 4. Die heeft ook al de mooiste namen bedacht. Makkerat, Assepoesterbellie en gewoon Sannebaby. Want dan heeft zij ook een Sannebaby ? Mijn moeder noemt hem Heggenschaar, aangezien m'n vader voorspelde dat het geen hypermoderne naam zou zijn ? Ben nu wel erg benieuwd naar jullie naam! Jij ook veel succes met de laatste loodjes. Die dingen die door je hoofd gaan herken ik ook zeker. Vooral als het gaat om de bevalling.

4 jaar geleden

Hallo mijn naam is Sanne Daan ,, ik kom uit Rotterdam maar ik ga naar België met mijn man Ik heb interessante verhalen online gelezen over hoe sommige verbroken relaties zijn gerepareerd door krachtige magische spellcasters. Ik dacht dat het allemaal leugens waren totdat ik vergelijkbare problemen had in mijn relatie met mijn man met wie ik al heel lang getrouwd ben en we zijn gezegend met twee kinderen, ik was verrast toen hij thuiskwam met een andere vrouw en me vertelde dat hij is moe van me zonder reden, ik probeerde hem te vragen wat het probleem is mijn woorden vielen op dovemansoren ik moet het verplaatsen omdat ik de pijn niet verdraag een andere vrouw op hetzelfde dak te zien bij mij ik was verwoest en diepbedroefd gedurende deze periode moet ik een vriend op de hoogte brengen van mijn ervaring, zij vertelde me dat ik me geen zorgen hoef te maken dat mijn man zou terugkomen. Ik vroeg me af hoe het mogelijk zou worden. Ze vertelde me dat ze me zou voorstellen aan een spellcasternaam Drigbinovia, die een zeer krachtige spellcaster is. In het begin twijfelde ik, omdat ik niet geloof in dingen als dat ik niet op de caster speelde en hij me vertelde wat ik moest doen, en ik dwong en deed wat hij me vroeg om te doen, hij vertelde me ook dat dit een Gedaane deal dat ik me geen zorgen hoef te maken over het feit dat mijn man me belt of een bericht stuurt, dat mijn man we komen vragen om vergeving in slechts twee dagen tijd, tot mijn grote verrassing, mijn man belde me de volgende dag en begon te huilen voor mij om hem te vergeven, dat hij tot dat moment niet bij zijn gezonde verstand bleef. Ik ben altijd verbaasd over dit grote wonder dat heeft plaatsgevonden in mijn leven, mijn man en onze twee kinderen zijn samen en we zijn meer dan ooit gelukkig als iemand zo'n probleem in je relatie ervaart, kun je contact opnemen met deze geweldige gieter op zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com je kunt ook WhatsApp hem op +2348144480786 laat niemand je verachten voor je relatie?

4 jaar geleden

Mijn dochter heet Tamija (spreek uit als Taamieja), wat mooi kindje betekend. Bij mijn eerste zwangerschap had mijn moeder jongens- en meisjesnamen verzonnen. De meisjesnaam vonden we zo mooi dat we die zeker zouden gebruiken, maar het werd een jongen. Bij mijn tweede zwangerschap, mijn moeder was inmiddels overleden, hoopte ik op een meisje zodat we de naam konden gebruiken, maar het werd weer een jongen. Bij de derde zwangerschap was het eindelijk raak, een meisje! Het papiertje waarop mijn moeder haar naam had geschreven hadden we nog bewaard en hebben we verwerkt in het geboortekaartje. Ik ben ook geen ster in haren, maar mijn oppas en YouTube hebben mij veel geleerd?. Gelukkig heeft mijn dochter, inmiddels 9, eens in de vier jaar een moment dat ze haar haar tot net boven haar schouders wilt, want haar haar groeit snel en ze heeft heel dik lang haar tot haar billen. Maar dan vindt ze het te warm en doneert ze haar haar aan haarwensen. En als het dan weer kort is, is het heel makkelijk. En ook dat staat haar leuk. Verder heb ik 3 jongens dus dat is sowieso lekker makkelijk?.

4 jaar geleden

Haha zeker!! Meeste “normale” meisjesnamen die genoemd worden zijn van meisjes die ze kennen van school of de opvang. Zo schattig!! Mara is een super leuke naam ?