Snap

En dan vind je opeens een cadeautje op je stoel!

Om iets over drieën is mijn klas leeg en zie ik een tas op de stoel liggen. Wat zal dat zijn?

In de tas zit een cadeautje met een brief. Ik haal het pakje uit de tas en begin met lezen. Het eerste stukje is heel leuk, maar dan komt het... Bam, die komt binnen. De moeder die dit cadeau en het gedicht voor mij heeft achtergelaten leest ook mijn blog. Regelmatig kletsen we eventjes voor of na schooltijd, dus zij weet hoe het gaat.  Bij het derde stukje begin ik langzaam tranen in mijn ogen te krijgen. En dan dringt het tot me door... deze mama kent mij. Deze moeder ziet echt hoe ik me voel. Rustig lees ik verder. Bij het vierde stukje moet ik lachen. Ook zij heeft mijn verlanglijstje gezien. Hahaha, wat zal er in het pakje zitten? Iets van frozen? Die make-up tafel of toch dat hondje? 

Bij het vijfde stukje adem ik diep in en uit. Deze mama ziet mij. Wat een schat. Ze ziet mij blijkbaar niet alleen als juf, maar ook als mens... een mama van. In deel 6 schrijft ze dat ze toch wel een beetje bezorgt om me is. Ik moet goed aan mezelf denken. En als laatste bedankt ze mij voor alle zorgen, inspanningen en gezelligheid,

Een beetje ontdaan door dit lieve gedicht maak ik het pakje open. Er komt een heerlijke geur uit. In het doosje zitten allemaal heerlijke rituals producten. Een merk waar ik echt dol op ben! Een scrub, een douchegel, een shampoo en een lekkere bodylotion. Echt super lief. 

Ik heb deze mama gelijk een berichtje gestuurd. Wat lief dat iemand aan mij denkt en zo'n gedicht voor mij schrijft. Wat een lief cadeau. En bedankt lieve mama! Dit doet mij heel erg goed. :-)

Heeft iemand jullie ook eens heel erg verrast? Vooral op die momenten dat je het nodig had?

7 jaar geleden

Lief. X

7 jaar geleden

Dank je wel. X

7 jaar geleden

totaal verdiend! Jij bent echt een kanjer van een juf.

7 jaar geleden

Als ik jouw blogs zo volg, heb je dat ook zeker verdiend!