Snap
  • Mama
  • bijna1jaar
  • detijdvliegt
  • vanbabynaardreumes
  • grootfeest

En dan ben je volgende week 1

Van baby naar dreumes

Daar is weer zo'n moment. Zo'n dubbel moment, waarbij diverse emoties om de hoek komen kijken en dan weet ik; schrijven! Dat helpt me om mijn gevoel op tafel te leggen.

Vandaag -een normale woensdag zou je denken- maar toch is dit niet zo. Namelijk de laatste woensdag voor je 1 wordt. Een echte dreumes bijna, al vind ik dat je die nu al bent. Het stukje baby is ver te zoeken, heel ver. En toch lag je deze tijd over een week voor het eerst al even in mijn armen. Wat was dat een prestatie! Bijzonder hoe erg je soms terug kan verlangen naar bepaalde momenten. Maar goed ik zou het allemaal zo opnieuw hetzelfde willen doen. Niets gaat perfect, vooral niet voor mij als perfectionist, maar de bevalling en de tijd daarna waren zo mooi dat het dit keer wel perfect voor mij voelde. Alles heeft zo moeten/mogen zijn. Soms vloeit er een klein traantje. Dan zie ik je groter worden waar ik oprecht van geniet, maar laten we ook een bijzondere tijd achter ons. Helaas lig je niet meer in mijn armen, maar gelukkig weet je me te vinden om te kroelen en deel je kusjes uit. Men zegt iedere leeftijd heeft zijn charmes. True, dit is zeker waar! Maar tegelijkertijd denk ik ja toen je een echte baby was, was je constant zo dichtbij en nu moet ik stilletjes aan al gaan leren (hoe klein dan ook) om je los te laten. Je letterlijk niet meer constant bij me te hebben. Niet te weten wat je doet op momenten dat ik aan het werk ben. Gelukkig zijn daar dan die stralende foto's van jou. Hoe trots kun je zijn als moeder dat anderen jou ook zo vrolijk zien als dat wij jou zien. Heel trots kan ik jullie vertellen. Ik kan nog uren doorgaan over ieder simpel voorbeeldje, maar laat ik afsluiten met dat ik ook trots ben hoe jij jezelf aan het ontwikkelen bent geweest het afgelopen jaar. Morgen vier je alvast je eerste feestje bij de kindjes. Je traktatie staat klaar en ik heb morgen mijn telefoon binnen handbereik om aan de hand van filmpjes je viering een beetje mee te krijgen (stomme coronaregels). De rest van je feestje volgt de komende maand bijna ieder weekend en lief meisje dan mag jij stralen zoals we jou iedere dag zien stralen en genieten van alles om je heen.

Volgende week rond deze tijd kijken we hopelijk terug op een fijne eerste verjaardag en dan zit 'ie er gewoon alweer op! Je laat de tijd vliegen kleine grote meid. 

Liefs van een trotse mama

<iframe frameBorder="0" src="https://www.mamaplaats.nl/iframe/badge.html?u_id=249591&b=large" style="width: 193px; height: 193px;"></iframe>