Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • emmamatras
  • o2matras

Emma

Wat is er nu leuker voor de kids dan springen en gek doen op het grote bed? Soan vindt het altijd fantastisch en ik dacht Kjelt & Famke maak ik er vast ook blij mee! Dát zeker! Maar die twee kleintjes tegelijk op bed is niet te doen, haha.. straks ongelukken!

Maar hiervoor hebben we het nieuwe Emma Matras natuurlijk ook niet aangeschaft. Wij hadden nu twee 1-persoons matrassen op onze boxspring. Mijn matras is inmiddels zo’n 12 jaar oud en dus nodig aan vervanging toe! Al sliep mijn oude matras geweldig en hoefde ik niet per se een nieuwe.. Mijn vriend zijn matras daarentegen beviel niet en daarom hebben we toch besloten dit Emma O2 matras te proberen! Dit nieuwe matras is een 2-persoons matras en geschikt voor alle personen tussen 50 – 120 kg. Wel handig om te weten aangezien onze gewichten enorm uit elkaar liggen, maar daar is dit matras gewoon geschikt voor dus. Het past zich aan ieder lichaam aan.

Snap

In een druk gezinsleven met een kleuter en een tweeling van 1 jaar is een goede nachtrust een must! Je laadt je ’s nachts weer op en daarmee kom je gemakkelijk de volgende dag weer door, is mijn ervaring!

Dit matras zorgt voor een diepe en herstellende slaap. Gelukkig slapen wij eigenlijk áltijd goed en hebben de kindjes onze genen overgenomen. Al is Kjelt in de avonden nog wel eens wakker en dan leg ik hem snel op ons bed, zodat Famke niet wakker wordt. Heeft Kjelt ook nog profijt van het Emma Matras, want hij ligt niet meer in het midden in de kier.

Snap

Aangezien ik erg gehecht was aan mijn oude matras leek het mij altijd lastig een nieuw matras aan te schaffen, dat waarschijnlijk toch niet aan mijn fijne matras kon tippen.. Ik was dan ook direct blij toen ik hoorde dat ik het matras van Emma mocht testen; je mag altijd 100 nachten proefslapen! En tot nu toe kan ik zeggen dat het matras écht goed bevalt! De verschillende lagen schuim zorgen samen voor een puntelasticiteit dat zich snel en vanzelf aanpast aan je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van drukpunten. Zo kan ik heerlijk op mijn buik blijven slapen!

Je krijgt 10 jaar garantie op het matras en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd en mag gratis retour, mocht hij niet bevallen. Wil je nu ook een matras aanschaffen dat als beste uit de test komt (Consumentenbond 2021), maak dan gebruik van mijn kortingscode ‘BYUS’ en je krijgt 6% korting bovenop de 30% korting die nu geldig is op de website. Geldig t/m 31 juli.

Fzijlstra's avatar
3 jaar geleden

Zie je berichtje nu pas! Ik moet zeggen, hij is nu al bijna een week ‘s avonds niet wakker geweest 🤞🏻 Zal het in de gaten houden, bedankt!

Iloontje 's avatar
3 jaar geleden

Is er al eens gekeken of je kindje een b12 tekort had? Dat kan namelijk de oorzaak zijn voor bloedarmoede! En aangezien jij dat ook had in de zwangerschap kun je dat hebben doorgegeven aan je kindje! Heel veel sterkte en succes 🍀❤

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Fzijlstra?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.