Snap
  • Mama
  • Relatie

Eindelijk was zo ver, hij ging met mij mee naar huis

Een tijd draaide we om elkaar heen tot die ene avond dat ik er werk van maakte..

Na die ene avond waarbij er weer niks was gebeurd, ging er een vakantie overheen, we hadden whats app contact, en hij gaf aan dat hij wel een keer wilden afspreken maar pas in het nieuwe jaar. Dat vond ik niet erg want ik dacht hij vind mij dus ook wel leuk!
Ondertussen zat Martijn ook nog aandacht van mij te vragen, en doordat het zo vertrouwd was sliep ik nog wel eens bij hem, rond de vakantie had ik tegen Martijn gezegd dat we niks meer met elkaar moest doen, omdat ik verliefd op Robin was en ik hoopte dat Robin ook voor mij zou gaan. Hij vond het jammer maar het was goed zo.
Na de vakantie weer een groot feest, daar was hij ook weer bij aanwezig, zoals gewoonlijk zochten we weer toenadering naar een aantal borrels. Uiteindelijk samen naar huis gelopen en weer niks gebeurd. De volgende ochtend werd ik wakker van een flinke kater, samen met vriendinnen gingen we de avond evalueren en ik kon niet op dat ik zo verliefd was op Robin. Tot Sarah mij belde, ja ik heb vannacht Robin gesproken, hij was zo dronken dus heb ik gevraagd wat hij nou van jou vind.. Ik zo en??? Hij vind je een leuke meid alleen Martijn zit in de weg.. Ik; Hoezo? Ja Martijn zat laatst nog met je te appen en je slaapt er nog wel eens bij. Ik baalde enorm, waarom moet Martijn er nu tussen zitten? Martijn appte me inderdaad om te vragen hoe het met mijn moeder ging omdat ze in het ziekenhuis heeft gelegen. En ja Martijn sliep voor de vakantie nog bij mij en mijn andere huisgenoten hebben dat tegen onder andere Robin verteld. Lekker bezig ben ik, dacht ik. Zo heb ik Robin geappt waarom ik weinig terug krijg van wanneer we kunnen afspreken en of eventueel Martijn er tussen zat dat hij daardoor niet wil. Robin antwoorde dat Martijn er inderdaad tussen zat, Martijn is een goede vriend van Robin en Robin vind het raar om met de ex van Martijn af te spreken. Ik zei dat hij er met mijn over moet praten, omdat we er dan echt wel uit komen maar ik kreeg geen reactie meer van hem.
Na die week was er een groot feest wat hij onder andere organiseerde. Samen waren we zo bezopen dat ik hem mee gevraagd heb naar mij huis en zo is hij mee gegaan. Mijn geluk kon niet op! Eindelijk! Die nacht was zo fijn en lekker! Ja ik had enorm veel gedronken en de volgende ochtend wist ik niet alle stukken van die avond maar wauw! Maar ook dacht ik, help! Hij heeft geen condoom gebruikt, misschien heeft hij wel een SOA? Samen hebben we tot 5 uur s’middags in mijn bed gelegen, en ik voelde me zo goed!

Die zaterdag was hij ook nog in town en ik vroeg of hij bij mij wilden slapen. Hij had toetsweek en wou zondag gewoon leren dus sloeg het aanbod af. Robin vertelde wel dat hij heel graag gewild had en het niet aan mij lag. Ik zei namelijk nog; als je mij niet leuk vind zeg dat dan, want dan weet ik genoeg en dan houd hierbij op, nee dat was het niet, echt niet! Die avond gingen we met onder andere Robin en Martijn naar de kroeg, Martijn ging eerder weg en ik wist dat hij baalde dat ik niet meer met hem wilden slapen, je merkte het aan zijn doen en laten. Robin was er nog wel en toen het 2 uur was zei ik lachend; moet jij niet naar bed? Je kon niet bij mij slapen omdat je morgen moet leren, en nu sta je nog in de kroeg met bier in je had. Hij zo best.. En ik zei wat? Hij zo best, ik ga met je mee. Hij moest zijn jas thuis halen en zo gingen we naar mijn huis. Een andere vriend liep ook mee naar huis en vroeg nog aan Robin, jij woont toch daar? Het was stil, totdat het kwartje eindelijk viel en hij zei; ooo je blijft bij Eva slapen. Ja hij bleef inderdaad bij mij slapen. Weer was het een fijne nacht, na de seks belande ik in zijn armen en hij streelde zachtjes mijn arm. De volgende ochtend was hij vertrokken en die middag zag ik hem alsnog omdat ik naar Sarah toe ging die bij hem woont. Het was gezellig maar ik wist gewoon niet wat er nu tussen ons was. Wel wist ik dat ik hem zo leuk vond!

Hij liet me uiteindelijk achter met vraag tekens, dat ik op een gegeven moment de stoute schoenen aan trok en hem berichte met wat hij nu precies van me wil en wat hij van mij vind. De ene keer zei hij dat Martijn er tussen zit, en de andere keer zat hij zelf niet lekker in zijn vel waardoor hij niet toe was aan een vriendin. Ik was het beu en wilde duidelijkheid. Die duidelijkheid had na een week niet berichten eindelijk gegeven, hij was niet toe aan een relatie en het lag niet aan mij, Martijn zat er tussen en hij wist het allemaal niet. Ik was gefrustreerd dat hij mij aan het lijntje heeft gehouden, dat hij wel met mij naar bed is gegaan terwijl hij heel goed wist dat ik hem leuk vind. Ik gaf ook aan dat ik ervan baalde dat ik het bed met hem gedeeld heb terwijl hij niks voor mij voelde. Had het eerder aangegeven zei ik tegen hem. Maar Robin is een verlegen jongen en kon niks meer uitbrengen. Het was duidelijk klaar tussen ons, en ik was weer terug bij Martijn.

Tot dat ik op een dag gevoel had dat ik blaasontsteking had en de volgende dacht me zorgen begon te maken..

7 jaar geleden

Lastig he, verliefd zijn, maar zal hopelijk allemaal goedkomen xxx