Snap
  • Mama
  • slapen
  • nachtrust
  • emmamatras
  • o2matras

Eindelijk op gelijke hoogte

Het is nu 10 jaar geleden dat wij gingen samenwonen. 2 jonge puppy’s van 20 en 21 jaar jong. We hadden al een heleboel van onze nieuwe inboedel bij elkaar gespaard en verzameld, alleen de matrassen kwamen mee vanaf het ouderlijk huis. Matrassen waar we al sinds kinds af aan op sliepen, want die lagen prima. We kochten een groot bed, geen boxspring en daar paste deze twee een-persoons matrassen príma naast elkaar. Totdat ik 8 jaar geleden besloot dat het thuis was voor vernieuwing. Waar ik alleen geen rekening mee had gehouden was het hoogte verschil in onze matrassen. Ik lag ongeveer 3cm hoger dan hij. Top wanneer de kinderen ‘s nachts bij ons kropen, dan rolde hun altijd automatisch naar de kant van mijn man.

Nu 10 jaar later sliep manlief nog steeds op zijn matras uit de kindertijd. Ik wil niet wéten hoeveel bacteriën er inmiddels in wonen. En nog steeds sliepen we op ongelijke hoogte. Helemaal ruk natuurlijk. Mijn matras was na 8 jaar, 2 bevallingen en pleziertjes (haha) ook toe aan vernieuwing. Misschien dat we nu dan eens voor een tweepersoons matras moeten gaan, zonder gat in het midden, zonder hoogteverschil. And so we did!

We zijn voor een Emma Matras (hybrid) gegaan, mede omdat hun 100 dagen proefslapen garanderen met gratis bezorging en eventuele retournering. Ik vind het toch wel fijn om een matras echt goed te kunnen testen, want het is toch een flinke aankoop. Dit matras kwam ook nog eens als beste uit de test van de consumentenbond, dus dan moet het haast wel goed zitten (of liggen) toch?

Het matras werd in een compacte (en loeizware) doos geleverd en was goed vacuüm verpakt. Er zat een handig mesje bij geleverd om het matras er zonder kleerscheuren uit te krijgen, ideaal! We hebben er nu al 3 dagen op geslapen en zijn tot op heden mega tevreden. Ik ben heel gevoelig voor rugklachten en heb hier gelukkig nog geen last van.

En het allerleukste van dit verhaal: ik mag jou 6% éxtra korting (bovenop de 30%) geven met de code: KIM

De code is geldig t/m 31 juli!

Zoals Emma zegt: don’t worry, sleep happy