Snap

Eindelijk iets gewonnen

Kaartjes voor de negenmaanden beurs 2013 en een leuke verrassing

Ik kon het niet geloven ik had gewonnen: De eerste kaartjes voor de negen maandenbeurs.

Ik was/ ben niet zwanger, maar mijn beste vriendin wilde graag zwanger worden. Vorig jaar is zij vlak na de geboorte van mijn zoon meegegaan met mij om te kijken wat er allemaal is. Echt een vriendinnendag was het in 2012. Beiden hadden we geen geld om een kaartje te kopen en daar ook nog wat uit te kunnen geven, dus we hebben allebei geprobeerd kaarten te winnen of voor de huishoudbeurs of voor de negen maandenbeurs.

Nu was ik diegene die iets won en het eerste wat ik deed was bellen: Hey wijffie we hebben gewonnen! Ze zegt: nu ff niet ben in het Rijksmuseum ik bel je als ik weer buiten sta. Oke, ja mijn vriendin is natuurlijk ook gewoon een vrouw met een leven. Het was op dat moment wel ff een domper.

Ze belde een paar uur later op: Je zei dat we hebben gewonnen, wat dan? Ik: kaarten voor de negen maandenbeurs! En ik wil graag op 20 februari, want dat is de enige dag door de week dat ik kan. (ik vind het veel te druk in het weekend). Zij zegt: prima, maar heb nog wel een sollicitatie lopen bij bedrijf X en Y en als ik wordt aangenomen zit ik die dagen in training. Ik dacht oh nee daar gaat mijn vriendinnendag. Ja natuurlijk. Ik kan ook met mijn moeder of schoonmoeder gaan, maar dan heb je toch een andere dag dan met je beste vriendin ;) .

Mijn vriendin kreeg 1 week voordat we zouden gaan de uitslag van de sollicitatie procedure en ze heeft mij natuurlijk meteen gebeld. Ze was het niet geworden. Ik reageerde redelijk teleurgesteld, maar was ook heel blij dat onze vriendinnendag nu wel door kon gaan. Gelukkig is dit zo'n vriendin die snapt dat je het balen voor haar vindt, maar ook snapt dat je blij bent dat je samen een dagje uit kan gaan.Dit voelt heel tegenstrijdig, maar gelukkig snapt zij het wel.

20 februari zijn wij gezellig samen naar de negen maandenbeurs geweest. Vooral veel gelachen en gepraat, wat dat aangaat hadden we ook ergens anders naar toe gekund, maar ja als je zwanger wil worden is dit wel een plek waar je informatie kan halen.

Als je bovenstaande leest denk je leuk die vrouw heeft een gezellige dag gehad en ja dat is ook zo, maar een week na de beurs vertelt mijn beste vriendin dat ze zwanger is en als eerst aan mij, daarna pas haar vriend. Ik voel me toch heel erg vereerd dat ik de eerste was die mocht weten dat ze zwanger is. Ik hoop zo voor haar dat het goed gaat want dit is de laatste kans voor haar om zwanger te worden, door dat stomme virus dat ze op haar baarmoederhals heeft (veroorzaakt kanker). Haar halve baarmoedermond is al weggehaald om ervoor te zorgen dat het goed met haar gaat, maar dit betekent wel dat de kans op en miskraam groter wordt. Daarnaast is ze al eerder een aantal kindjes verloren, waarvan 1 door een ongeluk na 6 maanden zwangerschap. Ik gun haar deze zwangerschap zo en het kindje levend in haar armen zal voor haar een hoop goed doen. Mijn zoon kon ze toen hij baby was niet vasthouden omdat hij haar teveel deed denken aan haar eigen verloren kindje. Ik vond dit erg moeilijk, maar ik begreep wel dat zij hiermee moeite had. Nu zijn zij en mijn zoon de grootste vriendjes (had ik al gezegd dat mijn zoon nu een ondernemende dreumes van 21 maanden is?).

Zo ik geloof dat ik even wat van mij af moest schrijven over de rollercoaster die ik en mijn vriendin in zijn gegaan op 30 januari 2013.

9 jaar geleden

Heftig.. Mooi dat je vriendin zwanger was.. Is ze ondertussen al bevallen? Mooi geschreven!!