Snap
  • Mama
  • vakantie
  • Centerparcs
  • 2020
  • Corona
  • Staysafe

Einde 2020, wat gaat 2021 met ons doen?

Wat een jaar, wat een periode, ondanks dat hebben wij toch niet mogen klagen.

2020 begon voor ons heel gezellig, wij gingen eind januari heerlijk genieten van een weekend centerparcs. Heerlijk gezwommen, de meiden een wellness behandeling gehad, uitgegeten en noem maar op. Ons jaar begon dus geweldig  

 Toen kwam carnaval eraan, Levi die bij de raad van 11 zat en mocht dus heerlijk 2x genieten op de prinses wagen met carnaval. Wat genoot hij heerlijk aan het feesten en kreeg zoveel cadeautjes van mensen. Kind blij mama blij. 

Toen kwam Corona in beeld, Corona gaat niemand meer vergeten. De eerste lockdown kwam eraan, kinderen moesten thuis verder studeren en wij werden gepromoveerd tot juf of meester. Het ene kind pakte dit makkelijk op als de ander. Plannen was voor de een ook makkelijker als de ander. Mees die vroeg Melissa kan je mij even helpen? Ja hoor zeg maar waarmee, ja is met chinees. Uhm sorry maar een week menu bestellen bij de afhaal Chinees lukt me wel maar verder kom ik niet. Maar ook dat is weer goed gekomen met een belletje naar de juf. (Mees zit op de hoogbegaafde school). 

Toen kwam de zomer in aantocht en werden we weer iets vrijer gelaten. Wij gingen heerlijk de eerste week allemaal dagjes weg ook lekker naar het strand geweest. De 2de week heerlijk met onze eigen caravan naar een camping waar we op de fiets heen konden, maar voor kinderen is een camping een camping en hebben we heerlijk genoten, van een weekje vakantie. Onze zomervakantie was dus al met al super. 

Alle kinderen weer heerlijk naar school waar t leren dus echt een stuk makkelijk voor ze is en waar het hoort. Wij zijn in september nog een weekend zeekant geweest met de kids. Ook daar weer heerlijk genoten. Dus we zijn eigenlijk dit jaar wel 3x met ze weg geweest. Dus zo slecht hebben we het helemaal niet gehad. 

Wij willen dit jaar afsluiten met deze mooie herrineringen maar hopen wel dat we terug naar “vroeger” gaan en dat wij Corona de baas zijn ipv Corona ons. 

Mensen blijf gezond, zorg goed voor elkaar en help elkaar. 

Wil jij ons volgen dat mag natuurlijk heel graag. 

www.Instagram.com/melissa_dorssers