Snap
  • Mama
  • vakantie

eerste vakantie samen

horrorvakantie... of toch niet

Onze eerste vakantie.

Het was halverwege juni en we hadden nog geen vakantie geboekt. Via vakantie veilingen kon je een week weg winnen voor op een camping bij de oost stappen groep.

Als klein meisje gingen wij een paar keer naar een camping van een oost stappengroep en in mijn herinnering was dit altijd erg goed. We kozen voor een park waar ik al een keer geweest was.

Vol trots vertelde ik dat we op vakantie gingen en dat we naar een oost stappengroep gingen. Nou, bij sommige had ik dit beter niet kunnen vertellen. Er kwam dan een hele negatieve referenties naar voren en via, via hoor je ook wel eens iets. Dat maakte mij erg onzeker, deden we hier wel goed aan of konden we niet beter thuis blijven.

Het kwam erop neer dat dit nou niet echt z'n goede keus was geweest. Zelf ga je ook kijken bij de referenties en ja hoor, de akeligste dingen kwamen naar voren.

- vieze huisjes (en hadden wij nou net een stacaravan gehuurd)

- bed wantsen

- vies zwembad

slechte cijfers werden er gegeven. Ik begon hierdoor erg te twijfelen en bedacht dat we deze vakantie ook best konden annuleren. Gelukkig, is er nog iemand in huis en zei dat we het gewoon gingen proberen & mocht het echt niets zijn gingen we weer naar huis. Zondag de auto ingepakt en maandag die kant op.. Oh ik had erg slecht geslapen en was bang.. Straks waren die verhalen wel waar.

We kwamen op het park aan en alles zag er goed uit. Dus tot zover nog geen zorgen.

Eenmaal aangekomen bij ons huisje was er niks aan de hand. Alles zag er keurig uit en ook schoon. Voor de zekerheid heb ik wel alles afgewassen, maar dat doe je zoiezo automatisch toch? 

Alle zorgen waren voor niks geweest en we hebben echt een hele leuke vakantie gehad! Ik heb zelf een referentie geschreven op de site van de camping om andere mensen niet bang te laten maken.

Soms moet je iets zelf eerst ervaren, voordat je er een mening over kan hebben. Tuurlijk waren er + en - punten op het park, maar dat het je overal.

Liefs