Snap
  • Mama

Eerste Moederdag als moeder zonder moeder

Mijn eerste Moederdag, maar wel zonder mijn eigen moeder.... Zo dubbel.

(Geschreven voor Moederdag maar om een of andere stomme reden niet gepubliceerd).

En het is weer bijna zover; Moederdag!

Normaal gesproken iets waar ik sinds het overlijden van mijn moeder een beetje tegen op zie en niet omdat we er nou zo verschrikkelijk veel aan deden, maar toch altijd wel een ontbijtje en een cadeautje! Gewoon omdat we van haar houden. Ik weet dat ik eigenlijk hielden zou moeten zeggen, maar ik houd nog steeds van haar!

Maar nu is het dus ook mijn eerste Moederdag als moeder! Superleuk dat ik nu zelf moeder ben op Moederdag! Maar god wat is het dubbel...... Wat zou ik graag naar m'n moeder gaan met m'n zoontje. Haar mijn zoon laten zien! Wat zou ze trots zijn op haar kleinzoon! Zij heeft 2 dochters gekregen en wilde altijd al een zoon en nu zou zij een kleinzoon hebben! Hij zou niet zomaar verwent worden door oma, maar gewoon zwaar verpest! Haha! 

Ik houd mij maar vast aan de gedachten dat zij alles kan volgen van boven en daar dus tegenover iedereen loopt op te scheppen over haar kleinzoon!

Uiteindelijk heb ik een heerlijke Moederdag gehad en heb ik als cadeau een etentje gekregen met m'n vriendin/schoonzusje die ook moeder is! Natuurlijk ook een ontbijtje op bed ontbrak niet.