Snap
  • Mama

Eerste keer hele dag weg, moeilijk!

Na wat momenten van enkele uren weg was daar dan toch de eerste hele dag weg! Poeh dat viel niet mee!

Na 13 weken bijna 24/7 voor mijn zoontje gezorgd te hebben was daar een uitje. En niet als gezin maar speciaal voor mijn man en mij. En dat viel tegen! 

Ik ga al weken een avond per week sporten, kon mijn zoon op wintersport gerust een dagdeel bij m'n moeder laten maar hem voor de hele dag wegbrengen???

Een uur voor vertrek waren het dikke tranen hier! Ik wilde heel graag een dagje weg maar het deed me teveel denken aan dat mijn ventje over 2 weken 4 dagen oer week niet bij me is. En tuurlijk zullen de opa's en oma's en papa goed voor m zorgen maar niemand kent m zo goed als ik. 

Dus zat ik tranen met tuiten te voeden. Mijn ventje keek me tijdens het drinken steeds met een oog aan, wat was toch die nattigheid die op hem viel?

Uiteindelijk tegen mijn man gezegd dat ik m niet weg kon brengen en dat hij dat maar alleen moest doen. 

Nog een dikke knuffel en kus en daar ging mijn ventje!!! Na een nog grotere huilbui mijn make up gefatsoeneerd en niet-mama kleren aangetrokken 

Mijn dagje uit was heerlijk, maar thuiskomen was ook heeeel fijn. Nog 2 weekjes knuffelen met mijn kleine man en dan roept de weekplicht weer.  Nooit gedacht dat ik zo graag thuis zou willen blijven!  

9 jaar geleden

Ahgottie haha dat is iets wat alleen moeders begrijpen denk ik! Het wordt in de loop der tijd écht beter. Het lijkt misschien nu even onmogelijk maar dat is echt zo. Hoewel ik het werken wel vet vond tegenvallen even. Het zijn steeds van die momenten. De eerste keer een dagje weg... de eerste keer logeren... de eerste keer naar school. Het komt allemaal goed :)