Snap
  • Mama

Eerste keer een blog schrijven, kan ik dat wel!

Waar moet ik beginnen! Er is op alle gebieden wel iets te verellen wat er gaande is in mijn gezin! Ik ga het eens proberen

Zal mezelf kort voor stellen, ik ben 25, getrouwd en moeder van 2 prachtige meiden van nu 1,5 en bijna 3! Werkzaam binnen de gehandicapten zorg.. 

Mijn man gaat op uitzending, werkzaam bij defensie, dus sta er tijdelijk alleen voor.. Met goede hulp van familie en vrienden moet het lukken☺️ Dus ja hoe bereid je je kinderen voor op het lange afscheid, als ik zelf nog niet precies weet hoe en wat!! 

Mijn meisjes zijn schatten, al kan ik ze af en toe achter het behang plakken.. Laat ik het erop houden dat ze graag opzoek zijn naar onze grenzen.. De jongste net 1,5 heeft een woordenschat waar je u tegen zegt.. Kleine voorbeelden: niet afpakken tot mama helpen! Mjh wat wil je met een grote zus van bijna 3.. De jongste heeft een mooi voorbeeld he! 

Ook ik dacht: leuk test moeder voor die geweldige fiets! Ik denk het kan niet beter uitkomen, met ons 3tjes het leuk en gezellig maken in de periode dat papa er even niet is.. Want ja je moet het toch zelf wat van maken!