Snap
  • Mama
  • mama
  • Momlife
  • mamablogger
  • Girlsmom

Eerste blog, dit zijn wij!

Even voorstellen

Nou daar gaan we, mijn eerste blog ooit! ( toch wel een beetje spannend ... !) Niet de eerste keer dat ik iets schrijf maar wel de eerste keer dat ik het publiceer en er echt wat mee doe. Sinds ik mama ben van onze kleine Keet vind ik het heerlijk om mooie foto’s te maken om alle herinneringen te kunnen bewaren en in deze gekke tijd is het ook wel een uitgangspunt om toch alle kleine dingen die nog wel kunnen en er het meest toe doen op een mooie manier te kunnen vastleggen & waarderen! Toen ik dus gevraagd werd om voor mamaplaats te gaan bloggen hoefde ik daar eigenlijk geen twee keer over na te denken. Want hoe fijn is het om af en toe eens van je af te kunnen schrijven en er met andere mama’s over te kunnen kletsen en misschien wel herkenning te krijgen! Je wereld is in deze tijd toch een stukje kleiner ... en dan zijn dit toch fijne lichtpuntjes!

Ik woon samen met mijn lieve vriend Mark, dochtertje Keet en onze poes Nova. We wonen in het Brabantse dorp Roosendaal en werken beide in de horeca! Vorig jaar op 12 Augustus 2019 zijn wij papa en mama geworden. Na een gemakkelijke zwangerschap, buiten de gewoonlijke kwaaltjes haha .. werd Keet met 40+3 geboren. De bevallig was niet de fijnste droombevalling maar goed, keet was wel een droom baby en we waren gelukkiger dan ooit!

We kregen er een hele tevreden, makkelijke en lieve baby voor terug. Daar vertel ik later meer over!

Hoe mijn dagen eruit zien? Zoals ik al zei werken we beide in de horeca. Oftewel we zijn het afgelopen jaar veel samen geweest. Van de ene lockdown in de andere, van eindelijk weer aan het werk zijn naar zelf in quarantaine én een positieve COVID-19 test .. maar hier later meer over!

Voor nu wens ik jullie nog een fijn weekend en blijf gezond!

Liefs! 

Ps. Vinden jullie het leuk om mij te volgen? Neem dan zeker een kijken op mijn Instagram en ik volg zeker terug!