Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • kinderen
  • gezin
  • vakantie

Eerder naar huis

Zo we zijn allemaal lekker bijgetankt! De volwassenen zijn een stuk armer maar de kinderen een stuk rijker aan al het mooie speelgoed waar we hier tegen aan tegen zijn gelopen, eigenlijk meer als dat ze eigenlijk om vroegen maar ach het is tenslotte vakantie he! Maar als we thuis zijn leggen we het gewoon in eerste instantie gewoon even weg zodat ze het even niet zien en dan halen we het gewoon omstebeurt weer tevoorschijn, dan hebben ze er weer gewoon net zoveel lol in als dat ze het hier maar eventjes hebben gezien.

Maar nu zijn we wel alweer aan het einde bijna van onze vakantie gekomen. Ik heb wel helaas het ernstige vermoeden dat het dalijk wel vrij lastig voor de kinderen zal worden om weer in het “thuis” ritme te komen. Vooral als ik me nu eens goed bedenkt dat zowel Chelsea en Jeamy normaal gesproken tussen 7 en half 8 elke avond wel op hun bedje al liggen en hier het klokje tenminste al op half 9 staat voordat ze hun tandjes hadden gepoetst en richting hun kamertje gingen. Maar dat zien we later wel weer, nu gaan we in ieder geval alvast even goed uitrusten voor de terugreis die we een dagje eerder hebben ingeplant,dus dat betekent dat we vannacht al terug zullen rijden naar Nederland. We hebben ook een tip gekregen dat het dit weekeind ook goed weer zal worden in Nederland. En zo kunnen we de kinderen gelijk weer een beetje in hun normale ritme laten komen voordat Jim en ik allebei aankomende maandag weer aan het werk zullen gaan.

Maar het is me zo opgevallen dat de kinderen zo vooruit zijn gegaan ik ben dan ook zo trots op hun zeg! Chelsea is zo vooruit gegaan met haar praten nog geen maand geleden zei ze eigenlijk niet meer als maar enkele woordjes en hier is ze gewoon echt hele zinnetjes opeens gaan zeggen, ook wel mede door haar nichtje die twee jaar ouder is waar ze hier ook wel veel mee optrek natuurlijk, en door andere speelvriendinnetjes die ze hier heb leren kennen is het ook gewoon opeens een echt dammetjes geworden. En Jeamy kan gewoon opeens op zijn billetjes zitten hellemaal uit zichzelf !! En probeert zich ook opeens aan alles op te trekken wat die maar ziet om zich heen waar die zich aan kan vastklampen…, en hij is me ook fotogeniek zeg! Net zoals Chelsea die ging er ook al vroeg echt voor zitten zodra ze iemand met een fotocamera zag….. Echt broer en zus….

Kortom een heerlijke vakantie we zijn weer wat dichter tot elkaar gekomen als gezinnetje dat was precies de bedoeling van deze vakantie…

12 jaar geleden

Nou meissie, Dat is weer super en het is inderdaad waar, je zag ze met de dag vooruit gaan, ik denk ook dat het komt omdat er zoveel grotere kindjes waren.

12 jaar geleden

Hey Meis Wat heb je toch allemaal leuke verhaaltjes gemaakt Groetjes Joyce

12 jaar geleden

Nou meissie, Dat is weer super en het is inderdaad waar, je zag ze met de dag vooruit gaan, ik denk ook dat het komt omdat er zoveel grotere kindjes waren.