Snap
  • Mama

Eenzame opsluiting!

Het is herfstvakantie en ik sluit ons op!! Verwarming aan! Dekens en kussens verzamelen.

Het is herfstvakantie. Wat betekend dat mijn oudste 2 thuis zijn en Tres niet naar de peuterspeelzaal is. Dit houdt in dat ik 24/7 met 4 kinderen zit. 

Deze nog te jong zijn om even gezellig naar de supermarkt te gaan. Of even op visite.

Ik ben bewust dat het een karaktertrek is van mij. Maar ik heb een regel en dat is dat ik niet met 4 kinderen naar de supermarkt ga. Ik zie in deze alleen maar beren op de weg. Van te voren een positieve insteek maken heeft geen zin. Ik loop alleen maar te stressen en te zorgen dat niemand maar merkt dat ik met 4 kinderen in een supermarkt ben. Heel blij ben ik dan ook met de AH bezorgdienst. En nog blijer dat ik in deze tijd leef waar dit ook allemaal mogelijk is.

We gaan deze herfstvakantie gewoon lekker coconnen. Voor de kinderen optimale rust. En ook een mooie tijd om juist met zijn 4-en te zijn en te spelen. Ik ga optimaal van ze genieten door de uren af te tellen tot papa weer thuis is en ik ondertussen knuffelend met ze door breng... (inclusief 35 boze uitbarstingen omdat ze niet opruimen elkaar vermoorden of alle eten rondstrooien) 

Fijne vakantie!