Snap
  • Mama

Een week #Geluksmomentjes II

Weer neem ik even de tijd om stil te staan bij de leukste momenten van deze week!

We zullen er vast bijna allemaal wel flink wat op kunnen noemen, al is het maar door het prachtige weer waardoor we massaal weer naar buiten stromen!

Mooiste begin van een dag

Nu moet ik toegeven dat de foto misschien ietwat misleidend is, aangezien deze genomen is in de 2 seconden dat hij daadwerkelijk stil lag. Als een wervelwind vloog hij door het bed heen en weer waarbij er tussendoor afentoe een knuffeltje of kusje mijn kant opkwam. Hier mag je me dus letterlijk voor wakker maken!

Sesam open u

Wat een genot om weer lekker de deuren open te kunnen smijten en de frisse lucht naar binnen te laten! Lekker samen ontbijten en avondeten op het balkon, in plaats van altijd maar binnen. Ook voor m'n twee haarballetjes is het duidelijk heel fijn want die krijgen er geen genoeg van!

Naar opa en oma

Mijn vader heeft ons gezellig opgehaald zodat Jayson heerlijk rond kon rennen door de achtertuin en ik lekker met de beentjes omhoog mocht! Even lekker rustig in het zonnetje liggen terwijl mijn ouders een oogje in het zeil hielden (wat ik natuurlijk alsnog deed maar soms is het stiekem wel lekker even niet nonstop met hem bezig te hoeven zijn). Gelukkig vinden ze dat helemaaaal niet erg aangezien ze stapelgek op de kleine draak zijn!

Spetter spieter spater

Zoals 90% van nederland heb ik natuurlijk ook lekker het badje op het balkon gezet, waar hij eerst binnen van genoot omdat ik deze als ballenbak gebruikte zo geweldig vond hij het om lekker af te koelen en ons beiden flink nat te spetteren! Stiekem heb ik ook de luie moeder uitgehangen door in het laatste ververs-momentje van het water er wat douchegel bij te doen zodat meneer al lekker fris en schoon was. Win/win!

Altijd blijven lachen!

Ik blijf het prachtig vinden om te zien hoeveel Jay dagelijks lijkt te veranderen! Nu is hij altijd al een lachebekkie geweest, maar inmiddels begint hij echt een humor te krijgen en bewust om bepaalde dingen te lachen. Hij vindt het ook prachtig om de clown uit te hangen en 'zijn publiek' te vermaken! Van gekke bekken trekken tot op handen en voeten te gaan staan en met zijn kont naar je toe je tussen zijn benen door aan te kijken! We lachen dan ook wat af samen!

Moederdag

En natuurlijk moederdag! Vorig jaar is deze dag een beetje langs me heen gegaan omdat er veel gaande was in m'n leven, maar dit jaar voelde ik me écht moeder! Nooit heb ik iets gehad met commerciële dagen als deze, totdat ik stilstond bij het feit dat moeder zijn alles behalve vanzelfsprekend is. Natuurlijk kan ik iedere dag stilstaan bij het feit dat ik gezegend ben met m'n kleine draak, maar dat is niet zo ondanks dat ik elke dag van hem geniet! Dus eigenlijk is er niets mis met die ene dag in het jaar even extra te beseffen hoe mooi het is om de titel "mama" te mogen dragen en te beseffen hoeveel de jouwe voor je betekent! We hebben het met mijn ouders en zusjes gevierd en de dag is afgesloten met een BBQ. Dit was ook nog eens de eerste keer dat hij echt mee-at tijdens het BBQ'en en hij is duidelijk een carnivoortje net als zijn moeder!

Nieuwe balkondeuren

Zelf vond ik het niet echt nodig, maar de woningbouw besloot anders dus vooruit. Meneer sliep vannacht bij mijn ouders omdat hij hysterisch wordt wanneer hij geboor hoort, dus deze klus wilde ik hem niet aandoen! Gelukkig maar want uiteindelijk was het een flink spektakel en moest er een vrachtwagen met tilarm aan te pas komen en was het even best chaotisch, ik weet wel wie daar niet blij mee geweest was. Uiteindelijk ben ik blij dat ze het gedaan hebben aangezien de nieuwe deuren een soort kliksysteem heeft waardoor het kind-veilig is!

Dat waren de geluksmomentjes voor mij deze week, niet heel spectaculair maar wel fijn om even bij stil te staan!

 

7 jaar geleden

Counting blessings Mooi !

7 jaar geleden

Zoo fijn dat Meneer zo lekker heeft gespeelt de hele week! Het was ook zo'n mooi weer :D Hele fijne momentjes!

7 jaar geleden

Heerlijk weer! En die foto's! SMELT! :) Die van ons is ook ineens panisch voor het geluid van een boor. Als baby sliep hij daar nog dwars doorheen... Keep the good moments comming! ;)

7 jaar geleden

Ja, zou ik zeker doen! Zo leuk om even stil te staan bij alle leuke momenten die je normaal misschien niet eens opgemerkt had. Dankjewel! Die foto vind ik ook zo leuk, juist niet die 'perfecte' foto's maar de gekke momentjes vastleggen.. Ik ben benieuwd naar jouw geluksmomentjes :D