Snap
  • Mama
  • #moeder
  • #dreumes
  • #operatie
  • #postnataledepressie
  • #ondernemer

Een verloren jaar...

Hoe gaat het jaar 2020 de boeken in bij jullie? Het Corona-jaar? Het Pandemie-jaar? Het Lockdown-jaar? Of misschien zelfs het verloren jaar?

Ik kan hier geen keuze uit maken…. Hoe kan ik zo’n bijzonder jaar als 2020 een verloren jaar noemen? Als ik het jaar 2020 een verloren jaar zou noemen, doe ik 2020 tekort maar niet alleen 2020, maar ook Mini, Hessel, alle andere mensen om mij heen, de mede-ondernemers maar vooral mezelf. Want 2020 wat was dit een belangrijk jaar voor… Waarom hoor ik je vragen….

📅 2020 was voor mij het jaar waarin:

💛 Ik de postnatale depressie en EMDR-therapie achter me kon laten. Trots op wat ik heb bereikt en wat voor inzichten mij dit heeft gegeven;

💛 Een onwijs gaaf coachings-traject bij Career&Kids heb gevoeld, welke werd aangeboden vanuit het UWV. De perfecte klik met de coach. Wat gaf ze me onwijs veel vertrouwen en feedback. Haar kritische blik zorgde voor zoveel succes stappen bij mij;

💛 Onverwachts meer tijd had om door te brengen met mijn twee fantastische musketiers, Hessel en Mini. Hoe fijn is dat!

💛 We ondanks de gekke tijd nog een paar nachtjes met caravan in Bakkeveen zijn geweest!

💛 Ik na lang wachten en voor mezelf opkomen geopereerd werd! De weg naar fysiek herstel kon dus eindelijk beginnen. Het opkomen voor jezelf is echt niet altijd makkelijk maar moet je kijken waar het mij heeft gebracht!

💛 Ik mij eindelijk heb kunnen beter melden bij het UWV. Was/ben ik helemaal hersteld? Nee! Maar wel voldoende om te kunnen knallen!

💛 Er een paar mooie vrijwilligerstaken voorbij zijn gekomen! Natuurlijk was 2020 niet het jaar waarin ik heel actief met Meet the Mem kon zijn, helaas. Maar er kwamen hele mooie dingen voor terug. Zo mag ik me inzetten voor de Centrale Oudercommissie van Kinderwoud en….. heel bijzonder mag ik me inzetten voor de Stichting Zelf Bewust Zwanger. Maar daar ga ik later meer over vertellen. Beloofd!

💛Ik de grote sprong in het diepe heb gewaagd! Ik ben begonnen als ondernemer. Super spannend maar zo ontzettend leuk! Het zorgt ervoor dat ik onwijs op zoek moet naar kansen in deze gekke tijd. En veel duimen draaien dat ik na 3 fantastische dagen in 2020 in 2021 nog veel meer fantastische gezinnen mag ontvangen bij Mevrouw Pollewop - Baby Spa. Maar ik ga ook zeker op zoek naar andere kansen en mogelijkheden. Tuurlijk is de lockdown een zware (financiële) dobber, maar om mentaal fit te blijven moet je blijven zoeken naar kansen en mogelijkheden! En daar gaan we voor! 💪

Dus hoe bedoel je een verloren jaar voor mij? Absoluut niet! Wel het jaar waarin je ziet dat heel veel mensen ziek worden, mensen verliezen, mentale, fysieke maar ook zeker financiële klappen te verduren krijgen. Maar juist daarom geniet ik van het nu, van ons!

En wat is jullie lichtpuntje in 2020 geweest? ✨

Op naar een 2021 waarin het oude normaal weer het nieuwe normaal wordt! Fijne jaarwisseling allemaal. 🥳

Liefs😘,

Daisy🙋‍♀️ (en natuurlijk van haar Musketiers👨‍👩‍👧!)

ps. En... ik ben zo trots op deze foto. Hendrika Lageveen Photography heeft mij gewoon weten vast te leggen hoe ik ben. Dankjewel!💛