Snap
  • therapie
  • verhuizen
  • prematuur
  • Dysmatuur

Een update over mij! En nog 1 week klussen.

Hoe gaat het nu met mij? En nog 1 ween klussen.

Even een kleine update van mij zelf en hoe het gaat met de verbouwing van ons huis.


Ik dacht ik moet weer even wat kwijt hier op mama plaats geen idee of jullie het leuk vinden maar ik kan hier goed mijn hart luchten ook al zal er niemand op reageren dat geeft niet.


Maar goed deze week kwam de fysio weer voor Vinz eindelijk hadden we het al afgeloten maar na onze komst bij cb+ toch maar weer gestart met fysio Vinz rolt en kruipt eigenlijk niet het lijkt hem wat te frustreren dat het niet lukt of iets dus daar gaan we weer mee aan de slag maar ik had nu een andere fysio als ik hiervoor had voor Vinz en dus moest ik weer ons hele verhaal vertellen en dat raakte mij eigenlijk nog steeds ik had dit namelijk niet verwacht dat het mij nog steeds hoog zat terwijl ik ons verhaal in hakkelde stukken vertel meld ik ook dat ik hiervoor therapie krijg. Nadat de fysio weg was ging ik even nadenken van hé waarom zit het nog zo hoog ik had wel gedacht dat het minder was geworden aangezien bet laatste weken echt heel goed gaat. Misschien dat de tijd het ook zal helen wie weet en anders trekken we weer aan de bel. 


Voor nu gaat het verder dus best goed eigenlijk nog 2x naar creatieve therapie en dan ronden we het af. Met Vinz gaat het beetje met ups en downs hij heeft wat last soms van drift buien denk ik of het heeft te maken met het poepen dat dat weer zo slecht gaat en het eten is ook niet altijd optimaal maar goed ik denk zelf wel dat hij weer wat gegroeid is we zullen zien 8 mei weer even wegen en prikjes en dan het gewicht weer door spelen naar de kinderarts. En dan weer afwachten ook mogen we 5 mei even sparren met een diëtiste we zullen zien hoe en wat.


De verbouwing gaat verder ook zn gangetje ik ben inmiddels wel er wat klaar mee ik zie nu weer wat licht aan het einde van de tunnel thankgod!!! Deze week de laatste dingen en wat puntjes op de i veel verfen en dan het laminaat nog leggen mijn vriend krijgt hier alle lof voor en de families die ons helpen. Ik help zo op mijn manier waar ik kan want ik heb een beetje linkerhanden. Kan wel verven en wat boren etc maar voor de rest mij niet bellen hoor 😂


Volgende keer weer een blog! Over Vinz hoe het was bij de diëtiste en umcg controle. 

1 jaar geleden

Heb een tijdje niet gelezen. Maar je doet nog veel meer gelijkenissen zie ik. Blijft nog bizarre. Krijg nu ook PMT en Emdr omdat ik merkte dat ik het moeilijk vond erover te praten. Gaat niet slecht en met onze Vinz hebben we elke maand de topfysio die razend enthousiast over zijn ontwikkeling gelukkig is. Wij ook uiteraard. Maar ook wij zaten 2 maanden in verbouwing en verhuisd. Ga binnenkort snel je andere blogs terug lezen. Maar bizar hoeveel overeenkomsten en nu nog meer 🙈. Heel veel succes en sterkte nog.

1 jaar geleden

Aah wat fijn dat het goed gaat met jullie Vinz 🤩 haha wat grappig dat we dan toch een beetje het zelfde verhaal hebben! Dankjewel nog even en dan misschien weer beetje rust in de tent😘

1 jaar geleden

Anoniem was van mij dacht dat ik nog ingelogd was! Loveyou!!!

1 jaar geleden

Loveeeyoou jammer dat we geen buren zijn ❤️❤️ maar we blijven altijd gezellig bellen doet wonderen ook op afstand.

1 jaar geleden

Even je hart luchten is ook fijn! Je mag ook altijd bij mij luchten lieverd😘