Snap
  • Mama
  • ontspanning
  • Momlife
  • vlogs
  • familievlogs

Een top 3 van mijn favoriete vlogs

Voordat ik mama werd, keek ik via Youtube vooral kookvideo's of ander tutorials.

Maar sinds Mateo er is, ben ik ook van de vlogs.

Ik vind het kijken van een filmpje van meestal zo'n 20 minuutjes echt heerlijk. Meestal kijk ik 's avonds als hij net in bed ligt en ik gewoon even wil afkoppelen van de dag. 

Vaak ga ik dan even in bad met een fijne badolie en neem ik m'n iPad of telefoon mee.

Afhankelijk van de heftigheid van de dag, kies ik er ook weleens voor om juist een yoga of meditatievideo te doen, niet in bad uiteraard 😉.  

Ik wil mijn favoriete vlogs met je delen.

Newborn Fit Mama

Ik had op mijn Instagram account een post gedaan en daar het ziekenhuis bij gezet als locatie. Kimberley (Newborn Fit Mama) heeft in hetzelfde ziekenhuis heel wat uren doorgebracht omdat haar tweeling Bobby en Charly prematuur waren en daar werden verzorgd. Ik zag haar posts elke keer voorbij komen en besloot eens te kijken wie die Newborn Fit Mama nou eigenlijk was. En zo stuitte ik op haar gezellige weekvlogs waarin zij heel open deelde hoe haar zwangerschap verliep, hoe haar leven er met een tweeling nu uit ziet en hoe zij ondertussen ook nog tijd maakt voor haar zoontje Ramos. Inmiddels kijk ik echt uit naar vrijdagochtend wanneer haar nieuwe weekvlog online komt.

Sanny zoekt geluk

Sanny kwam vaak in mijn aanbevelingen op YouTube naar voren. Op een gegeven moment kwam er een meditatievideo voorbij en toen ben ik toch eens gaan kijken en sindsdien volg ik haar weekvlogs. 

Sanny heeft in 1 jaar 2 kinderen gekregen en deelt in haar weekvlog haar hectische leven wat ze deelt met haar man Jorg en haar 2 dochters. En bij dat alles runt ze ook nog haar eigen bedrijf.

Super Saar

Saar Koningsberger is moeder van Scotty en eigenaresse van 2 nagellak salons in Amsterdam. Een super drukke dame met een enorm schattig dochtertje en een grappige moeder. Ze is open en eerlijk en neemt je echt mee in haar leven.

Wat zijn jouw favoriete vlogs? Of blogs mag natuurlijk ook :)

Laat het me weten in de comments 😊