Snap
  • Mama

Een rollercoaster van bijna 4 jaar

Aan een rollercoaster van bijna 4 jaar daar komt nu bijna een eind aan nog de laatste loodjes.

tjah waar begin je als je niet weet waar het eindigt!

Zo leer je de vrouw van je leven kennen en woon je snel samen.

Zo begin je over kinderen en over trouwen. Binnen een jaar was je getrouwd en kreeg ik een prachtige dochter.

In die tussen tijd besloot mijn vrouw dat ze graag door wilde als man en dat begreep ik volkomem want ze zag er niet als een vrouw uit. Dus hup voor dat dochter lief 1 jaar werd was vrouw lief aan de hormonen en ging ze voor de wet door als man. Toen bleek ik best snel weer zwanger te zijn van een kindje dat nog geen 3 weken oud mocht worden in mijn buik en zo ging ik door voor de volgende ronde klinkt raar maar zo is het wel en jah hoor zo werd ik zwanger van een prachtige zoon.

Na weer een slechte zwangerschap had ik eindelijk 2 prachtige mooie kinderen en was ik gelukkig met mijn gezien althans dat dacht ik.

Mijn man draaide 180 graden om en leefde we ruim 5 weken alleen en zo kwam de datum van de operatie van mijn man steeds dichter bij en ik zette alles op alles om mijn huwelijk te lijmen en alles zo rustig en liefde vol te laten overwaaien maar helaas ???? drie weken voor zijn operatie kreeg ik te horen dat hij wilde scheiden want hij voelde niks meer voor ???? zo ging hij weg en ging ik dingen uit zoeken en bezocht ik een psycholoog want ik zat er flink doorheen.

Hij was nog geen week weg en wilde naar huis hij liet mij gedeeltelijk merken dat hij thuis miste dus ik krabbelde er weer wat boven op en ging weer vechten en lijmen.

Tjah toen ruim 2 maanden verder en weer kreeg ik de klap ik wil echt scheiden want zo kan ik niet leven blah blah dus door dat dochter lief niet thuis was besloot ik in een paar seconde ik pak me spullen en me zoon en hij kon kapot vallen en zoekt het maar uit.

De volgende dag besloot ik te appen dat dit geen optie was want ik zat in een kamertje met twee kindjes en dat wilde ik niet en trouwens hij zit verdorie in mijn huis dus we moesten een oplossing vinden en snel ook, zo kreeg ik de vraag of ik bereid was langs te komen dus ik was er klaar voor kom maar op.

Dan kom je thuis en dan zie je je man overstuur op de bank en krijg ik een brief met de woorden aangezien ik niet zo goed meer ben in praten heb ik het opgeschreven om dat verhaal kort te houden hij vroeg om toch nog 1 kans want hij merkte dat hij wel degelijk van me hield en me miste????

NOU KUS ME KLEINE KONT MAAR!!!!!

Na vier dagen ging het al mis meneer was weer veel aan het werk zowel overdag als savonds ik kon nergens oprekenen hij was gewoon pleite.

Zo op een dag heb ik iets verkeerds gegeten en kreeg ik een allergische reactie en belde ik mijn moeder die op haar beurd na ruim 2 uur mijn man belde dat hij thuis moes komen en dat kwam hij wel eeg boos want hij had een bespreking op het werk en dat kon nu niet door gaan.

Nu 4 dagen geleden heb ik gevraag wat er is en jah hoor.

Voor de 3de x op rij 

Ik kan dit nie meer ik voel me niet thuis mijn gevoel voor jou hoord niet zo te zijn ????

WTF!!! 

Dus voor dat hij verder kon zij ik nou dan moet je gaan en gaan we dit keer definitief scheiden.

Tuurlijk kreeg ik eerst nog schoonmoeders op bezoek die er zelf ook niks van begreep net als ik en vroeg wat nu?

Nou zodra het maandag 9 uur is dan begint de rollercoaster van alles aanvragen en regelen en hoe erg ik ook bibberde en stotterde binnen 2 uur was alles gebeld en alles voor zo ver geregeld.

Dus mijn nieuwe rollercoaster begint nu net 1 dag en vind het nu al niks meer ben blij als het afgelopen is en alles echt klaar is.

Dan kan ik eindelijk aan mijn leven beginnen met mijn kinderen ????