Snap
  • Mama
  • Gezond

Een platte buik?! Het eindresultaat!

Na een kuur van 4 wrappen in 2 weken tijd is hier eindelijk het eindresultaat!

Waar iedereen op zit te wachten.... werkt het? Ja het werkt. We zien duidelijk verschil tussen de eerste wrap en de laatste wrap. Hieronder de foto's. Beoordeel zelf maar! :-) 

Het is even doorzetten en goed opletten wat je eet en drinkt, maar na 2 weken is je buik toch duidelijk strakker. Tijdens het wrappen wordt je aangeraden om veel water te drinken en geen vette dingen te eten. Iets waar mijn moeder geen probleem mee had. Wel vond ze het lastig om alleen de wrap aan te brengen. Vaak deed ze het samen met iemand. Je moet ook wel goed onthouden wanneer je de wrap hebt aangebracht. Tussen de wraps door moet namelijk 72 uur zitten.Goed plannen dus. De wraps zijn wel makkelijk mee te nemen en kunnen in je tas. De geur die van de wrap af komt is erg lekker. Mijn neefje (3 jaar) wilde de hele tijd aan oma's auw buik reuken. :-)

Zou ze het weer doen? Het resultaat is leuk, maar de wrap is best prijzig. Ze vond ook het geluid van de folie minder geslaagd haha. Maar voor een bruiloft of een groot feest zou ze het wel doen.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben!

Marlies van zaza body clinic, bedankt dat we het mochten proberen!