Snap
  • Mama
  • gezondheid
  • Kinderwens
  • beweging
  • #tweedekindje
  • Positievetest

Een nieuwe stip aan de horizon

Als het tij zich eindelijk lijkt te keren

Eindelijk is er een nieuwe stip aan de horizon en lijkt het tij zich te keren.

Ondanks de onderzoeken, waarbij geen duidelijke oorzaak voor mijn onregelmatige cyclussen gevonden is en het daarop volgende advies dat ik moest afvallen. Ben ik nog meer op mijn voeding gaan letten en mezelf aan te zetten tot meer beweging.

Dit was soms een pittige uitdaging, met name omdat N niet altijd mee werkte. Ook ben ik niet iemand om te gaan hardlopen, dus was het ook zoeken naar passende alternatieven.

Uiteindelijk ben ik dus vaker op de fiets gestapt en ook verder gaan fietsen.

Met een positief effect als resultaat. Afgelopen dinsdag had ik namelijk een hele dikke knal test in mijn handen!!! 🥳🤩🤩

Super blij en enorm dankbaar voor deze onverwachte meevaller. Toch merk ik dat ik het ook nog heel spannend vind en erg onzeker ben. Zo ben ik bang dat het alsnog misgaat (natuurlijk is dit ook reëel want het is natuurlijk nog heel pril). 

Verder probeer ik zoveel mogelijk te genieten en wil ik toch nog verder werken aan mijn gezondheid. Met name mijn buik vindt ik echt verschrikkelijk hoe die eruit ziet.

Dus ik blijf gezond en gevarieerd eten (zover dit lukt met de misselijkheid ) , ik blijf bewegen en ga ook zoeken naar mogelijkheden qua oefeningen die tijdens de zwangerschap ingezet kunnen blijven worden.

Ook probeer ik zo mijn tijd te vullen, zodat ik niet te veel zit na te denken over hoe lang ik nog moet wachten op mijn eerste afspraak bij de verloskundige