Snap
  • Mama
  • interieur
  • styling
  • Woonkamer

Een nieuw seizoen en daar is die veranderingskriebel weer..

Ik kan er echt niets aan doen, heus, beloofd... Elke keer als er een nieuw seizoen aanbreekt jeuken mijn handen. Bij het ene seizoen wat meer dan bij het andere. 

Alles moet omgegooid worden, die lambrisering mag wel een ander kleurtje (ook al zit deze er nog geen jaar op) Andere kussenslopen, decoratie, posters, noem maar op... Best wel vermoeiend maar ik kan gewoon niet anders, ik moet luisteren naar die stem binnenin. 

Ik merk dat ik het nu allemaal wat rustiger wil, kalme neutrale tinten en veel hout dat warmte uitstraalt. Oh ja en veeel wit als basis! 

Benieuwd hoe het er binnenkort hier uitziet? Vergeet dan zeker niet nog eens te komen kijken! (Of je kan me volgen zo mis je het zeker niet ☺️) 

Hebben jullie ook last van veranderingsdrang? En zijn het dan kleine of grote dingen veranderen? Zodat ik me niet alleen voel he! 

Liefs Shanah 

4 jaar geleden

Wat leuk dat de kids enthousiast zijn! Als ik heb veranderd en de oudste komt thuis van school zegt hij altijd iets van:" wooow mama dat is cool!" en dat vind ik zo lief! ? Mijn man is meestal minder enthousiast ? ?

4 jaar geleden

Hier ook, elke 2 maand heb ik de meubels weer anders staan! ? daar geniet ik dan heerlijk van. En vooral als het dan net staat, zoals het nog nooit eerder heeft gestaan!!! En altijd de opmerking van visite: ,,heb je het nou weer anders? Of heb je dit nieuw?'' Iloveit... manlief kijkt nergens meer van op, zelf de kids vragen wanneer we het weer gaan verranderen?

4 jaar geleden

Oh dat is ook wel heel leuk! Ik schuif nooit met mijn meubels maar kan ook aleen met de zetel en tafel schuiven want de rest hangt vast in de muur ?

4 jaar geleden

Ik schuif graag met mij meubels. Tegenwoordig hoor ik gewoon. " is t weer zover" ?