Snap
  • Mama
  • #endometriose

Een mokerslag op mijn roze bril

Ik ging nietsvermoedend 4/2 voor een mri scan omdat ik al jaren last heb van mijn onderrug en bekken, de vervangende arts van mijn huisarts vond het nodig dat ik dit eens verder ging onderzoeken, ze denkt aan reuma/ziekte van bechterew. Tot de mri scan had ik hier al enorm veel over opgezocht en kon mijn klachten hier goed aan linken. Er was ooit al sprake over geweest maar nooit onderzocht of acties ondernomen, maar ik wil een levendige mama zijn die niet belemmerd word door pijn.

Een kleine week later mocht ik langs voor de resultaten maar daar kwam buiten het vermoeden van reuma/bechterew nog iets anders omhoog.

Mijn beide eierstokken zijn meerdere cysten te zien alsook in mijn baarmoeder, ik voelde even een slag in mijn gezicht.

Ik kreeg in 2017 de diagnose endometriose dus ik was me bewust van het feit dat dit sluimerend was.

Na mijn bevalling van lizz (2018) werd gezegd lang borstvoeden kan de verklevingen uitdrogen dus ik haalde 6 maanden borstvoeding en ja het zag er mooi uit in mijn baarmoeder.

Vlak voor mijn zwangerschap van mille kreeg ik nog een curretage, mille werd 03/07/2021 geboren en ik geef tot op heden nog steeds borstvoeding. Dus het klopt niet in mijn hoofd en voelt zuur aan.

Ik krijg in januari 2022 de eerste keer mijn ongesteldheid na de bevalling en wat voor 1 achteraf gezien. Twee dagen op voorhand hoofdpijn en hevige koorts en echte rilkoorts verder buiten de dag zelf enkel wat buikpijn.

Ik kan me enkel maar afvragen of de covid vaccinaties hier hun aandeel in dragen of niet, maar ik moest mijn bezorgdheid even kwijt zodat het niet enkel vast zit in mijn hoofd.

Liefs x

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Deblondjes?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.