Snap
  • Mama
  • #fietsen
  • fietsenwinkel
  • fietsenmetjekind
  • Moederfiets
  • Gazelle

Een “moederfiets” aanschaffen.

Een “moederfiets” aanschaffen. Dat is waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Gelukkig zijn de fietsenwinkels open en heb ik al op aardig wat fietsen een stukkie gefietst. 

Tot voorheen had ik dus alleen van een fiets en een oma fiets gehoord. Moederfiets? Wát is dan het verschil? Ik zal het even kort uitleggen. 

- De standaard is zo geplaatst dat je fiets erg stabiel staat.

- Een stuurslot waardoor als jij je kindje in het zitje zet dat verdomde stuur niet knikt naar links of rechts

- Een bredere instap tussen zadel en stuur

De rest ben ik alweer vergeten en is vaak te technisch. Veel moederfietsen hebben ook 7 versnellingen. Om lekker door te kunnen trappen. Een elektrische fiets lijkt me ook leuk hoor maar van dat geld kan je op vakantie als je een goede wil. Grapje, niemand gaat op vakantie (corona). De motherfucker.

Back To The fiets. Ik heb mijn oog laten vallen op de Gazelle Bloom 2020 in mat zwart met bruin met een heel mooi zitje van Bobike ook in de kleur bruin. Staat in zijn geheel heel tof vind ik door het mat zwarte frame met bruine banden, zadel, stuur én dan een bruin zitje erop. Helemaal fesjunnn. Nu nog weten hoe hij fietst. Ik heb sinds 2014 niet gefietst dus of ik beetje bang ben? Ja zeker. Ik fiets zelf eerst wel een paar keer voordat ik Isabel meeneem voor op. Maar je kan niet ontkennen, de fiets-foto’s vlogen ook om je oren op instagram. En ik dacht dát wil ik ook. Sinds ik thuis zit beweeg ik zo weinig dat ik merk dat ik snel last krijg van mijn rug en benen. Ook vaker rusteloze benen. Oftewel i need to move it move it. Volg jij mij al op instagram trouwens? @samlarissa

Tot de volgende keer. Ik zal een leuke fiets-foto posten!