Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een meisje van 18!

Een meisje van achtien, met nog een heel leven voor zich. Plannen om te gaan reizen en nog een lijst met studies die ze graag wou doen. Genietend van het dansen, dag in dag uit. Dat meisje dat was ik.

Een meisje van achtien jaar, een raar plopje in haar buik. Een gevoel dat er iets niet klopt, maar wat? Het bleek een nieuw wereldwonder te zijn, die zich verschuild in mijn buik. Geen teken te zien van het huisje in haar buik tot de wereld om haar heen wist dat er een nieuw wereldwonder in haar buik leefde. Dit wereldwonder leefde al 25 weken in het huisje in haar buik, zonder dat iemand het wist. Zelf wist ze het ook niet.

Samen  met de vader van het wereldwonder, gingen ze ervoor. Dit wereldwonder zou een gelukkig leven krijgen samen met zijn ouders. Een huis werd geregeld en meubels werden bij elkaar geraapt. Ouders die 24/7 klaar stonden voor hen. Zij reden het wel!

De zwangerschapsweken vlogen voorbij, het nieuwe wereldwonder maakte het goed, hij zat lekker warm en veilig bij zijn mama, en wist dat hij gewenst was. De moeder had weinig last van klachten, en zette haar studie voort.

Op 14 december 2010 kwam hij ter wereld, een jongen genaamd Aron. Zijn vader en moeder zijn nog nooit zo trots geweest. Hun aller eerste kindje, een wereldwonder!

Een meisje van 20, ontzettend trots op haar gezin... Hé dat meisje ben ik!

11 jaar geleden

Ik ben op mijn dertigste moeder geworden maar nu wens ik vaak dat ik op jongere leeftijd onze eerste had gekregen. Ben nu 40, we hebben 4 meisjes mogen krijgen waar we superblij mee zijn. Alleen heb ik nu gewoon veel minder energie dan toen ik 20 was....alhoewel ik weer wel veel rustiger ben, dus het een is een voordeel en het ander kan een nadeel zijn. Geniet ervan, ze zijn echt zo groot !

11 jaar geleden

Wouw wat heb je dat mooi beschreven! Wens jullie gezin heel veel liefde en gezondheid toe!

11 jaar geleden

ik ben ook n jonge mama, ben nu 20 en heb n meisje van 13 weke... daarnaast heb ik ook nog 2 stiefzoontjes van 11 en 13 die beschouw ik ook als mijn jomgens ook al voelt t niet altijd zo natuurlijk maar ik ben super blij met ons gezinnetje!

11 jaar geleden

He Joyce! leuk om te zien dat je ook bent gaan bloggen voor mamaplaats! :) groetjes elise