Snap
  • Mama
  • EMDR
  • ptts
  • mamametptts

een mama met ptts

(deel 1)

Een Mama met ptts.hallo ik ben Jessica, 28 jaar oud.ik weet even niet zo goed waar te beginnen.ik ben eind 2020, naar de huisarts gestapt. met de vraag voor hulp. ik trok het continu thuis zijn en het hele corona gebeuren niet. dat is fysiek gaan werken samen met alles wat ik heb mee gemaakt in mijn leventje. 

hij heeft me toen doorverwezen naar een kleine organisatie  bij een psycholoog om mij weer op de been te helpen. 

hier bleek helaas al snel dat ik zware ptts had. en ik last van angst en paniek aanvallen had. en dat diepliggende problemen uit mijn jeugd samen met corona der flink had ingeslopen waren, dingen die je je hele leven lang weg stopten kwamen nu naar boven.. en we besloten hier hard aan te gaan werken door middel van praten, en emdr sessies. naar 12 sessies vertelt de psycholoog dat ze me moest doorverwijzen naar het ggz ivb gecompliceerde ptts. ik die als de dood was. om alles weer op nieuw te vertellen en diepere wonden weer te open maken. had zoiets van hell no dat ik weer opnieuw ga beginnen met lood in me schoenen ben ik toen bij een andere organisatie aangemeld. ik heb 4 maanden moeten wachten tot ik daar mocht beginnen, gelukkig wist de nieuwe psycholoog me gerust te stellen en had zich gelukkig goed ingelezen in mijn dossiers. 

waardoor we snel konden beginnen met de emdr sessies. 

ik merkte dat deze sessies aardig heftig werkten. maar ik besefte al heel snel dat ik veel niet had verwerkt maar gewoonweg weg had gestopt.

deel 2 volgt snel!