Snap
  • Mama
  • kind
  • peuter
  • newbeginnings
  • Buildingmyownbusiness
  • pre-puberen

Een korte blog nu ik weer terug ben van weggeweest

Even een korte blog

Hi allemaal!

De afgelopen jaren heb ik niets meer gepost. Er is ook zo veel gebeurd... Ik zou niet weten waar te beginnen! Dus ik begin maar gewoon te schrijven over wat ik ben gaan doen. Het wordt geen lange blog maar ik wil toch graag wat delen over de afgelopen tijd.

Doordat ik steeds heel erg depressief was en daardoor minder genoot van het moederschap (dat zegt niet dat ik niet enorm veel van mijn kindjes hou!) heb ik een aantal maanden geleden besloten het helemaal anders te doen.

Zo heb ik ontslag genomen bij mijn werkgever waar ik parttime werkte en ben voor mijzelf begonnen als Zelfstandig Virtual Assistant.Wat houdt dit in? Een Virtual Assistant (VA) is een administratieve/secretariële ondersteuner vanaf een veilige online locatie.Goed, ik kan natuurlijk alles erover vertellen in een blog maar dat is denk ik niet waar men op zit te wachten. Mocht je er meer van willen weten kan ik je altijd doorverwijzen naar mijn website!

Inmiddels zijn mijn kinderen 9 en 3 jaar oud.De één is wat sommige zeggen aan het pré-puberen en de andere is aan het peuteren. Mensen zeggen vaak "ooh wat worden je kinderen al groot!" waarop ik dan denk: "yep, hun mond ook" maar goed, dat hoort er een beetje bij... kijken hoe ver ze bij mama kunnen gaan.Uiteraard zorgt dit af en toe voor wrijving maar ook daar moet duidelijk over gecommuniceerd worden. Want als ik iets niet tolereer is het een grote mond of leugens.Oke, ik had echt geen idee welke kant dit schrijven op zou gaan maar goed.. Het was dus even een kort verhaaltje over wat ik ben gaan doen en mijn kindjes.

Ik hoop dat ik snel weer wat meer inspiratie heb om leesplezier te creëren.Lieve groetjes van mij! 

 

1 jaar geleden

Hi Laura, Dank je wel voor je lieve bericht! Ik ga proberen leuke verhalen te schrijven, alhoewel het niet elke dag zal zijn. Liefs, Ezra

Leuk dat je weer schrijft! En inderdaad, opeens hele andere fase met de kinderen. We volgen je verhalen op de voet! Liefs, Laura