Snap
  • Mama

een kindje en je vrienden?

In een korte tijd ben je alles kwijt en zo zie je wie je echte vrienden zijn!!!

tot januarie 2014 ging ik geregeld stappen ik was 28 en giga druk met mijn vrienden want die heb je voor het leven? Zeggen ze!!!

Ik had altijd twee soort vrienden:

Vrienden met kinderen waar ik overdag altijd wel te vinden was om met de kids te knuffe.

En vrienden die altijd voor een feestje klaar stonden en mij zelde lieten vallen, je hoefde maar te bellen en ze waren der.

toen ik zwanger raakte was iedereen helemaal happy en konden we nie wachten tot we weer een avondje uit konden.

Maar hoelanger de zwangerschap duurde hoe meer ze weg bleven. Maar ze hoefde me maar te bellen en ik zat met me dikke toetter in de auto want dat doe je voor je vrienden.

Nu ben ik ruim drie maanden mama en heb drie meiden gezien die ik nu echt als mijn maatjes beschouw.

Miss is het leeftijd maar me beste maatje is toch echt 8 jaar jonger dan ik ben en ze is er altijd voor me. Maar de rest van me vrienden zijn nergens te bekennen jammer genoeg :( als iemand tegen me zecht we zijn toch vrienden dan denk ik snel we zijn bekende van elkaar want echte vrienden luisteren naar je steunen je als het nodig is maar vooral zijn vrienden die weten van te voren al dat er wat aan de hand is voor dat het gebeurd en die? Die heb je maar heel weinig.

Maar ben ondanks alles wel heel blij met me drie vriendinnen die me altijd zullen steunen en helpen :D

9 jaar geleden

Dat is zeker waar feline maar toch is het soms best jammer maar gelukkig merk ik er nie heel veel van ben toch te druk ;) ze komen er wel achter wanneer ze zelf zo ver zijn en dan komen de meeste op hangende pootjes terug :p

9 jaar geleden

Ik heb mij ook wel eens verkeken op stapvrienden. het blijken vaak uiteindelijk vooral mensen te zien die lol en leuke momenten met je willen delen maar als het ook maar iets de de zone komt waarin je elkaar normaliter altijd ziet, zijn ze opeens nergens te bekennen. Of te wel eigenlijk zijn het geen vrienden maar kennissen. Maar 3 goede vrienden is toch prima. Al heb je er maar één, liever één goede vriend dan alleen maar kennissen toch.

9 jaar geleden

Lastig is dat he, sommige gebeurtenissen laten je maar weer zien wie je echte vrienden zijn. Waarschijnlijk begrijpt de helft niet van wat er nu allemaal in je leven speelt. Wacht maar tot zij zover zijn! Zo is het krijgen van een vriend ook wel is een obstakel voor mensen. Ik begrijp dat niet hoor, vrienden familie kinderen en een partner zijn nu eenmaal dingen die in je leven horen!