Snap
  • Mama
  • tweeling
  • kerst
  • kerstdagen
  • tweelingmama
  • Tweelingouders

Een Kerstmis vol magie

Van jaloezie naar trots

Ik ben 218 dagen geleden mama geworden. Van twee tegelijk. WOW.. Soms zijn er momenten dat ik me dat extra realiseer. Terugkijkend op de laatste 7 maanden is de tijd voorbij gevlogen en tegelijkertijd soms ook zo langzaam gegaan. 

En nee, niet alle dagen waren leuk. Verre van zelfs. Ik heb meer gehuild dan ooit en er zijn echt dagen geweest dat ik niet meer wist of ik het allemaal wel kon en zelfs jaloers kon zijn op mensen die maar één kindje tegelijk hebben want oh wat hadden die het makkelijk in mijn ogen. 

Ze hebben alle twee last gehad van verschillende dingen, Skye had last van extreme kramp en huilde daardoor dagen nee niet uren maar echt dagen aan een stuk door en Xavi had/heeft verborgen reflux waardoor hij ook hele dagen onrustig en huilend doorbracht.  

Nu gaat het goed. Ze krijgen allebei aangepaste voeding en Xavi is onder behandeling bij een osteopaat waardoor we al na de eerste behandeling zoveel beterschap merkte. Het zijn vrolijke, blije baby's die de wereld allebei op hun eigen manier aan het ontdekken zijn. Ze zijn lief, eten goed, slapen in de nachten door en schaterlachen wat af. Ik ben trots, nog trotser dan een pauw dat ik hun mama ben. Dat ze blij zijn als ik de kamer kom inlopen of ik nu 3 seconden of 3 uur ben weggeweest, trots dat we het allemaal toch maar hebben geflikt en ik ben inmiddels ook niet meer jaloers op mensen die één baby hebben gekregen, want twee tegelijk is toch wel heel bijzonder. 

Oh en als klap op deze Kerstmis Magie vuurpijl is afgelopen maandag ons neefje Lío Jace geboren. Een prachtige kleine volmaakte baby. 

Onze Kerst is dus vol magie en ik kan niet wachten om te zien wat 2022 voor ons in petto heeft. 

Lieve allemaal, ik wens jullie ook een Kerstmis vol magie en dat jullie allemaal in 2022 het meest magische jaar ooit beleven. 

Liefs.