Terug
Blog header image

Een ingreep van 15 min, een leven vol met schuldgevoel.

Ik begon ontzettend te huilen en de arts zei we gaan dit niet doen. Niet vandaag in ieder geval. Wat was ik opgelucht...
Anoniem
6 jaar geleden

Sterkte en alles gebeurt met een reden. xxxxx

SwoosyQ
6 jaar geleden

Helaas weet ik hoe het is om in een 'giftige' relatie te zitten. Mijn ex sloeg en kleineerde mij regelmatig, maar ik liet het allemaal toe. Ik dacht dat ik niets beters kon krijgen & bleef bij hem. Uiteindelijk is hij degene die na 3 jaar wegging. Je beschrijft heel goed wat ik daarna ook dacht: waar was mijn verstand al die tijd?! Ik snap dat je 'onder druk' keuzes hebt gemaakt waar je achteraf enorme spijt van hebt. Daar hoef jij je niet voor te schamen en ik hoop dat je iemand hebt om daarover te praten, want je moet dit een plekje geven. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kindje. Wees blij dat je ex niet betrokken is bij de opvoeding, zo'n vader wens je niet voor je kind. Ik hoop dat je ooit iemand tegenkomt die je behandeld zoals je verdiend & er ook is voor je kind. Daar hebben jullie veel meer aan. Veel succes, liefde en geluk voor de toekomst!

Myfteria
6 jaar geleden

Wat erg dat je je destijds gedwongen voelde. Het is belangrijk om het een plekje te geven misschien met hulp van een professional.

Anoniem
6 jaar geleden

Jeetje wat zijn sommige mensen monsters. Je bent niet netjes behandeld. En nu moet jij met dit nare gevoel rond blijven lopen.... Weet je, het zou pas erg zijn als die abortus je niks meer zou kunnen schelen. Maar dat is niet het geval. Je denkt er nog veel aan. Dat maakt je een mooi gevoelig mens. Je ex was van steen. Sterkte met deze verwerking.

Lindsy83
6 jaar geleden

Wat naar wat je hebt moeten meemaken! Ik vind het dan ook heel goed en dapper dat je dit toch met ons wilt delen. Wie weet is er ergens een meisje die nu radeloos is en opzoek is naar advies. Als zij deze blog leest vind zij misschien wel de kracht om haar eigen keuze te maken. Ik hoop dat je dit ooit een plekje kan geven. Heel veel sterkte!

Anoniem
6 jaar geleden

Allereerst welkom op mamaplaats. Wat heftig zeg. Goed dat je dit van je af schrijft dit kan ook helpen bij de verwerking. En wat fijn dat jij en je zoontje nu een eigen plekje hebben.

MME
6 jaar geleden

Wat een fijne reacties! Bedankt allemaal xx

Blog header image

My family

💜