Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • kinderen
  • vakantie
  • babyzwemmen
  • center
  • parcs

Een geslaagde vakantie!!!

We zijn met Pasen een heerlijk weekendje naar Center Parcs in Lommel geweest. Ik had er wel een beetje tegenop gezien. Heb ik alles bij voor onze kleine meid, huilt ze niet veel en zo zag ik veel meer ijsberen op de weg. Maar ik kan zeg dat het een heel geslaagd weekend is geweest. Wij en onze kleine meid hebben erg genoten. Eline heeft veel gelachen en gepraat met haar nichtje Maud. Maud is tien weken ouder, maar wat is het mooi om te zien dat Eline haar probeert na te doen. Maar wat kan ze gefrustreerd raken, wanneer het niet lukt.

Op vakantie hebben we lekker rustig aan gedaan, maar er wel voor gezorgd dat Eline in haar ritme bleef. Ze heeft samen met Maud ook voor het eerst gezwommen bij het babyzwemmen. Heerlijk vonden de twee dames het. Maud was echt aan het spartelen in het water en Eline was heerlijk aan het genieten. Het kostte haar wel veel energie, want wat hebben beide dames veel geslapen. Ze hebben ook veel gelachen en gekletst. Overigens waren er ook honden mee en daar waren ze niet bang voor. Ze hebben er zelfs een kus van gehad. Wat mooi om te zien dat hoe klein ze ook zijn niet bang zijn voor een grote hond. Ze moesten er zelfs om lachen.

Verder zijn we op vakantie voor het eerst uit eten geweest. Hier zag ik wel tegen op, omdat ze rond etenstijd altijd huilt. Gelukkig was dat nu niet het geval. Alleen toen ik mijn eten bijna op had, begon ze heel hard te huilen. Ik nog snel een paar hapjes naar binnen gewerkt en toen maar terug naar het huisje gelopen. Daar heb ik haar de fles gegeven en in bed gegstopt. Ze heeft het toen goed gedaan. Want de eerste keer in een campingbadje is best spannend.

Al met al heeft ze het de gehele vakantie super gedaan en wij zijn erg blij en trots op ons meisje. Wanneer gaan we weer op vakantie, ik heb er nu al zin in...

12 jaar geleden

Wat fijn dat jullie vakantie zo leuk was. Ik vond t de 1e keer met 4 kleine kids ook erg moeilijk om te gaan, maar goed,..even weg uit de sleur is ook belangrijk. En ook bij ons was t leuk en geslaagd. Zo zie je maar weer dat de meeste beren op de weg vanzelf verdwijnen.