Snap
  • Mama
  • hormonen
  • ontzwangeren
  • postnatale
  • angst
  • nachtmerries

Een geest in mijn hoofd

5 jaar geleden

Rot is het hè? Inmiddels kan ik beter bij mijn "echte" angst, dat er iets met mij of de kindjes gebeurt. De spoken zijn gelukkig weg. Maar ik kijk er echt met een heel naar gevoel op terug en heb me inderdaad ook heel onbegrepen gevoeld, wat het allemaal nog zooooveel erger maakt. Fijn dat het met jou ook weer beter gaat! <3

5 jaar geleden

Ohh dit is zo herkenbaar voor mij! Ik heb dit na mijn bevalling ook gehad, bij mij is PTSS gediagnosticeerd maar het was ook echt een diepgewortelde angst die alles gaat overheersen. Nu, 2 jaar verder, gaat het heel goed, maar het is niet helemaal weggegaan, af en toe steekt het weer de kop op, idd vaak voordat ik ongesteld moet worden. Fijn dat je dit deelt! Ik ben tegen heel veel onbegrip opgelopen..

6 jaar geleden

Ik weet dat veel hormonale disbalans opgelost kan worden door de PH-waarde in het lichaam weer te herstellen. En een inname van Zink-suplementen. Ons westerse leefpatroon is helaas ook niet de gezondste en brengt vele mensen uit balans. Probeer eens een dieet met veel groente en fruit, zo min mogelijk vlees en zuivel. (Liefste biologisch of organisch vlees en zuivel omdat er extreem veel hormonen in normale vlees en zuivel zitten, en die hormomen brengen jou weer uit balans.) Door te kijken naar een goede PH-waarde in je lichaam, kan je beter jezelf zijn en heb je minder last van de hormonale schommelingen. Beste voordeel hiervan ook is dat je zelf gezonder word en beter voor je kinderen kan zorgen. Een disbalans in de PHwaarde kan verslavingen, hormonale disbalans, schimmels in het lichaam en andere dingen extreem versterken als je er gevoelig voor bent. Moeders zijn hier zeker gevoelig voor. Veel dingen moeten we opgeven zoals koffie, snoep koek en limonade...maar het is zeker de moeite waard. Niet alleen dat, maar als je je kinderen mee kan slepen zal je merken dat ze na verloop van tijd liever een stuk fruit hebben dan snoep. Goed voorbeeld van de ouders, laat de kinderen graag dat voorbeeld volgen.

6 jaar geleden

jeetje! ik heb inderdaad nachtmerries en weet dat dit komt door hormonen maar pfff wat kunnen die veel met je doen!